Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Ontdek het in onze horoscoop

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 16/04/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4
Reken er maar op dat dit een opwindende week wordt, Ram! Vol verrassingen, onverwachte wendingen en bijzonder nieuws. Dit heeft alles te maken met planeet Uranus die nu een flinke impact op je leven heeft. Houd je niet teveel vast aan een planning, want daar komt nu toch niet veel van terecht. Go with the flow.

Stier 22-4 t/m 21-5
Dit is een goede week om thuis aan de slag te gaan. Met een grote voorjaarsschoonmaak of het oppimpen van je interieur. De ideeën die je hier al een tijdje over hebt, kun je nu prima in de praktijk brengen. Je lief helpt je waar hij kan. Zolang je hem niet gaat commanderen. Dat heeft alleen maar een averechts effect!

Tweelingen 22-5 t/m 21-6
Je barst deze week van de ideeën, Tweelingen! Of het nu om je look gaat, je interieur of waar je deze zomer op vakantie zou kunnen gaan. Aan inspiratie ontbreekt het totaal niet. De vraag is wat je het beste kunt doen. Laat alles even bezinken of schrijf het op. En kijk er over een paar dagen nog eens naar. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7
Je bent toe aan verandering in leven. Dit kan met je job, met je look of interieur te maken hebben. Dat is voor iedere Kreeft weer anders. Toch weet je niet goed hoe of wat. En dat houd je tegen om het concreet te maken. Praat er eens met een vriendin over of doe online inspiratie op.

Leeuw 24-7 t/m 23-8
Je bent deze week niet vaak thuis te vinden, Leeuw. Daar ben je veel te onrustig voor. Je gaat liever op stap met vriendinnen of borrelen met collega's. Zolang je lief hier geen problemen mee heeft, is het totaal geen issue natuurlijk. Maar vertel hem wel even waar je naartoe gaat. Dat is wel zo prettig voor hem.

 Maagd 24-8 t/m 22-9
Je zit deze week lekker in je vel, Maagd. Je job bevalt je momenteel prima en thuis verloopt alles op rolletjes. En dat zorgt ervoor dat je positief bent en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. Bewaak echter wel je grenzen. Want in deze mood heb je de neiging om teveel hooi op je vork te nemen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10
De week verloopt helaas niet helemaal zoals je had gehoopt. De planning die je voor ogen hebt, loopt compleet in de soep. Afspraken worden verzet of helemaal niet nagekomen. En dat frustreert je enorm. Toch is er weinig aan te doen. Je kunt je er maar het beste aan overgeven en het accepteren. Dat kost het minste stress.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11
Dit zou een goede week zijn om op vakantie te gaan, Schorpioen. Is dat geen optie, dan volstaat een weekendje weg of dagje vrij ook. Het gaat erom dat je even de dagelijkse sleur doorbreekt. En geniet van de zon, je lief en wat vrije tijd. Want dat is precies wat jij nu nodig hebt.

 Boogschutter 23-11 t/m 22-12
Deze week ligt je focus vooral op je job & carrière. En dat is maar goed ook. Want de sterren beloven mooie kansen en ontwikkelingen! En dan is het goed wanneer je daar meteen op inspringt. Je mag de lat best hoog leggen, want de kans dat je successen boekt is groot. Blijf vertrouwen hebben in jezelf en je talenten.

Steenbok 23-12 t/m 20-1
Er is veel gaande in je leven momenteel. Toch is dat geen slechte zaak. Niet alle veranderingen zijn negatief! Integendeel. Ze brengen je stukje bij beetje dichter bij je doelen. Heb er dus vertrouwen in en laat het gewoon gebeuren. Je zult versteld staan van de resultaten! Zolang je maar niet wanhopig probeert de controle te behouden.

Waterman 21-1 t/m 18-2
Er staan je deze week een aantal onverwachte gesprekken en ontmoetingen te wachten, Waterman! En dat is zeker iets om naar uit te kijken. Je doet veel nieuwe inzichten en inspiratie op. Ben je nog single, dan word je verrast door een romantische ontmoeting. Je bent er totaal niet mee bezig en dan overvalt het je gewoon.

Vissen 19-2 t/m 20-3
Er staat je een gezellige en gemoedelijke week te wachten, Vissen. Er komen veel vriendinnen of familieleden over de vloer en je mobiel staat niet stil. Je drinkt heel wat koffie of thee weg, terwijl je met iedereen bij kletst. Je huishouden schiet er hierdoor bij in. Maar dat mag de pret niet drukken. Dat komt wel een andere keer!