Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Weet wat je te besteden hebt en houd je daaraan, dan kom je niet in de problemen": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 23/01/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Vol gas vooruit!

Relaties Geen enkele planeet loopt meer achteruit en met planeten Mars en Jupiter aan je zijde, ben je niet te stoppen. In bed ben je absoluut niet verlegen en ben je als single aan het daten, dan ga je er volledig voor. Dit maakt je zeer aantrekkelijk en zorgt voor succes.  

Gezondheid Je barst deze week van de energie met deze twee vuurplaneten aan je zijde die ook nog eens vooruitlopen. Toch is het goed om jezelf niet uit te putten. Luister naar je lijf en relax wanneer het daarom vraagt. 

Carrière Je hebt zin om met je job, studie of andere uitdaging aan de slag te gaan. De kans dat je daar successen mee boekt, is zeer groot. Zeker wanneer je er een passie voor hebt of het echt je ding is.  

Geld Ook al ben je misschien wat impulsief met geld uitgeven deze week, planeet Jupiter weet dat wel weer recht te trekken. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Maak je op voor een hectische week, Stier. 

Relaties Het blijft onrustig met planeet Uranus in je teken. Je kunt soms kortaf zijn naar je lief, omdat je een kort lontje hebt of iets te fel reageren. Het is goed om deze week de tijd te nemen en rustig met elkaar te praten over alles wat je dwarszit. 

Gezondheid Onrust kan spanningen in nek en spieren veroorzaken, dat is namelijk je zwakke plek. Ontspanning en voldoende slaap is deze week essentieel. Gun jezelf hier dus absoluut de tijd voor.  

Carrière Van een duidelijk en voorspelbaar verloop is deze week geen sprake. Iedere dag beleef je wel weer iets onverwachts. Daar kun je soms lastig mee dealen, hoewel het niet altijd verkeerd hoeft te zijn. 

Geld Je wilt je financiën onder controle hebben, daar voel je je prettig bij. De kans is dus klein dat je geld verspilt. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een zeer succesvolle week, Tweelingen. 

Relaties Met planeten Mars en Jupiter aan je zijde, toon je snel en graag het initiatief. Ook tussen de lakens. Je libido is hoog en ben je single, dan sluit je een onenightstand niet uit. Gelukkig straal je iets sexy’s uit, waardoor je snel een potentiële lover weet aan te trekken. 

Gezondheid Je gaat als een trein met het risico dat je niet wilt stoppen. In bed ben je dan nog met je job of iets anders bezig dat je bezighoudt. Het is goed om ruim voordat je gaat slapen, afschakelt en ontspant. Dan sta je de volgende ochtend weer fris en fruitig op.  

Carrière Alles wat je de laatste tijd hebt gedaan of gestart, komt nu echt op gang. Je tomeloze inzet doet de rest. Je kunt deze week toffe successen boeken en dat heb je helemaal aan jezelf te danken! 

Geld Deze week verdien je meer geld dan je uitgeeft en dat komt je banksaldo alleen maar ten goede.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Houd je financiën in de gaten, Kreeft. 

Relaties Het is een beetje een sleur geworden tussen jou en je lief. Planeet Jupiter ligt dwars, waardoor je libido laag is en je motivatie om hier iets aan te doen eveneens. Laat het deze week maar voorbij waaien en denk eens rustig na, hoe dit veranderd kan worden.  

Gezondheid Je motivatie en energielevel is deze week helaas ver te zoeken. Dat maakt je soms chagrijnig en humeurig. Zoek toffe mensen op die je een goed gevoel geven of leid jezelf af met je hobby. 

Carrière Ook je job of studie bied je deze week niet het plezier of de voldoening die je normaal gesproken wel hebt. Je moet je er soms naartoe slepen. Weet dat deze invloed tijdelijk is, ben gewoon wat milder en begripvoller naar jezelf toe. 

Geld Je financien hebben deze week extra aandacht nodig. Zet alles eens duidelijk voor jezelf op een rijtje.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een positieve en voorspoedige week.

Relaties Je hebt het superfijn met je lief, zeker wanneer je in je vrije tijd vaak samen bent. Reken op mooie gesprekken en de nodige intimiteit. Dit is verder een uitstekende week om met vriendinnen, familie of collega’s af te spreken.  

Gezondheid Ook jij ervaart de positieve invloed van planeten Mars en Jupiter deze week en daardoor zit je prima in je Leeuwenvel. Je weet inspanning op tijd af te wisselen met ontspanning en nog belangrijker, je neemt de tijd om te genieten!

Carrière Waar je ook mee bezig bent, het gaat de goede kant uit. Je hebt nu echt de wind in de rug. Reken dus op kleine en grote successen en dat voelt goed.  

Geld Op dit front ziet het er eveneens positief uit. Je komt nu niets tekort.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je gezondheid is wel eens beter geweest, Maagd. 

Relaties Je voelt je niet echt fit en dat heeft ook effect op je relatie of vriendschappen. Je hebt nergens zin in en je humeur is niet altijd even tof. Je wilt het liefst met rust gelaten worden en dat kun je dan ook maar het beste eerlijk zeggen. 

Gezondheid Planeet Mars heeft een gespannen invloed op je deze week en dat heeft effect op je gezondheid en energielevel. Ook je stemming is wisselend. Veel rust en tijd alleen kan nu wonderen doen. 

Carrière Voor je gevoel zit het regelmatig tegen deze week. Dit heeft vooral met jezelf te maken. Je hebt er niet zoveel zin in, waardoor je alleen maar obstakels lijkt te zien. Probeer er het beste van te maken.  

Geld Houd je hand op de knip, want impulsaankopen kunnen nu voor serieuze problemen zorgen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je mag meer zelfvertrouwen hebben, Weegschaal. 

Relaties Het ontbreekt je deze week niet aan initiatief met planeet Mars aan je zijde. Helaas heb je wel wat weinig zelfvertrouwen, daar zorgt planeet Jupiter nu voor. Hierdoor kun je tijdens het daten stil en onzeker zijn en dat is echt niet nodig. Waardeer jezelf eens meer!

Gezondheid Sporten en bewegen doet je deze week supergoed, maak hier dus tijd voor vrij. Het helpt je je hoofd leeg te maken en de overtollige planeet Marsenergie uit je lichaam te krijgen. Het is nu dé manier voor jou om in balans te komen en te blijven.  

Carrière Je zet je voor de volle honderd procent in deze week met vuurplaneet Mars aan je zijde. Helaas wordt dat niet gewaardeerd zoals het zou moeten. Leg dat naast je neer en waardeer jezelf, dat is het allerbelangrijkste.  

Geld Overweeg serieus of je een bepaalde aankoop echt nodig hebt. Ga verstandig met je geld om. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Zorg voor een goede balans deze week, Schorpioen. 

Relaties Ben niet alleen met je job of studie bezig deze week. Vergeet je lief, vriendinnen, kids of familie niet. Het draait deze week voor jou om de juiste balans, daar voel je je uiteindelijk het beste bij.  

Gezondheid Ook wat gezondheid betreft is balans en de juiste maat essentieel. Probeer niet te veel te snacken en zorg voor voldoende rust en beweging. Op die manier ga je fit de week in en houd je het vol. 

Carrière Je hebt de neiging je vast te bijten in je job of studie en je vergeet daarbij de rest. Word je daar bewust van en pas het aan. Dan wordt de week een stuk toffer en efficiënter.  

Geld Weet wat je te besteden hebt en houd je daaraan, dan kom je niet in de problemen. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Temper je enthousiasme af en toe, Boogschutter. 

Relaties Je gaat iets te snel en je wilt te veel en dat kan je lover niet altijd bijbenen. Besef dat niet iedereen met jouw tempo meekan en er boos over worden werkt averechts. Doe je ding en laat je lief in zijn waarde.  

Gezondheid Met planeet Jupiter aan je zijde, ontbreekt het je niet aan motivatie en enthousiasme. Helaas ligt planeet Mars dwars en dat heeft effect op je energielevel. Je wilt meer dan je fysiek aankan en het is beter om daar deze week rekening mee te houden. 

Carrière Neem niet te veel hooi op je vork, dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Wil je niet uitgeput na een werk of studiedag op de sofa ploffen, doe dan alleen je eigen taken en laat de rest aan anderen over. 

Geld Je financiën vragen niet om extra aandacht, dat zit wel goed met planeet Jupiter aan je zijde.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Let op je manier van communiceren, Steenbok. 

Relaties Je kunt deze week iets te direct en zakelijk overkomen, Steenbok en je lief weet dat niet te waarderen. Besef wat vaker hoe je overkomt en maak verschil tussen zakelijke relaties en privécontacten, dan komt het wel goed.  

Gezondheid Push of forceer jezelf niet deze week. Planeet Jupiter maakt het vooral fysiek lastig voor je, dus ben lief voor jezelf. Heb je rust nodig, gun jezelf dat dan ook.  

Carrière Wil je op school of op je werk iets voor elkaar krijgen, dan is het belangrijk dat je op positieve wijze communiceert. Je hebt de neiging om zeer direct te zijn en daar krijg je de meeste mensen niet door gemotiveerd.  

Geld Let wat meer op je uitgaven. Geef het niet ondoordacht uit.  

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een prettige week voor relaties en vriendschappen. 

Relaties Je hebt veel planeten aan je zijde deze week en dat heeft een positief effect op je relatie en vriendschappen. Een goede week om af te spreken of als single te gaan daten. Dat moet tof en gezellig worden.  

Gezondheid Door deze positieve planeteninvloed, voel je je ook goed. Zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Je bent lekker in balans. Houd dit zo door jezelf te geven wat je nodig hebt, bijvoorbeeld rust, beweging of een meditatie.  

Carrière Ook op je werk of op school weet je toffe resultaten te bereiken. Het kost je bijna geen moeite, het lijkt vanzelf te gaan. Toch is dat niet zo, je zit gewoon in een lekkere flow.  

Geld Met planeet Venus in je teken ziet het er positief uit op financieel vlak. Je mag een extraatje verwachten.  

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je kunt vaak moe zijn, Vissen. 

Relaties Planeet Mars gooit helaas regelmatig roet in het eten, waardoor je snel moe bent. Niet bepaald handig wanneer je iets tofs met vriendinnen of je lief wil ondernemen. Roei met de riemen die je hebt en doe wat je wel kunt.  

Gezondheid Ga in ieder geval niet over je grenzen heen, dan blijf je langer moe. Luister naar de signalen van je lichaam en push jezelf niet. Slaap echter ook weer niet te lang, dat werkt averechts. Wissel in- en ontspanning met elkaar af, dan houd je het beter vol. 

Carrière Je motivatie is ver te zoeken deze week. Je hebt vaak geen zin om naar school of je werk te gaan. Eenmaal daar, valt het toch wel mee. Gelukkig is deze invloed niet blijvend, houd dat maar in je achterhoofd.

Geld Geef niet onnodig geld uit omdat je je dan tijdelijk beter voelt. Denk er liever eerst over na om spijt te voorkomen.