Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

WIN: een iRobot Roomba® j7+ t.w.v. €949 en heel wat meer rust tijdens de drukke feestdagen!

doorRedactieop 21/12/2022

De feestdagen komen alsmaar dichterbij en dat brengt de nodige stress met zich mee. Het perfecte kerstcadeautje vinden, boodschappen doen voor een heerlijke feestmaaltijd, je huis helemaal spic en span maken voordat de ganse familie weer over de vloer komt… Al die stress, die zou je wel liever vermijden tijdens deze gezellige en knusse dagen. De iRobot Roomba® j7+ kan een deeltje van jouw stress helemaal wegnemen door ervoor te zorgen dat je huis weer helemaal blinkt tijdens de feestdagen!

Helemaal aangepast aan jouw leven

De Roomba® j7+ is de schoonmaakpartner die je nodig hebt tijdens de feestdagen, zowel bij de voorbereiding, het feest zelf of nadien. Door zijn PrecisionVision-navigatiesysteem herkent de robot allerlei obstakels, zoals kabels, ongelukjes van de huisdieren of de vele pakjes onder de kerstboom. Die worden dus zorgvuldig omzeilt zodat hij zonder problemen de vloer helemaal schoonmaakt. Maak je dus geen zorgen om afgevallen dennennaalden, rondslingerende glitter en kruimeltjes van de aperitiefhapjes. Daarnaast zorgt de Imprint™ Smart Mapping ervoor dat de Roomba® j7+ de layout van je huis volledig in kaart brengt, waardoor je dus gemakkelijk kan aangeven dat de robot nog eens in de keuken mag passeren nadat je je kookkunsten hebt bovengehaald. Dit kan je via de iRobot-app doen, maar ook de Google- of Alexa-stembedieningsassistenten kunnen de opdracht geven aan de Roomba® j7+. Heb je liever niet dat de robot te pas en te onpas begint te poetsen? Geen probleem, want dankzij iRobot Genius kan je aangeven dat hij enkel moet poetsen als je gaat slapen of als je het huis uit bent. Zo kan je op 1 januari wakker worden in een piekfijn huis, ook al had je de avond ervoor een eindejaarsfeestje. 

Zonder zorgen naar het nieuwe jaar

Het feest is na de feestdagen nog lang niet gedaan, want met de iRobot Roomba® j7+ kan je in het nieuwe jaar zonder zorgen je huis netjes houden. Dankzij het Clean Base® Automatic Dirt Disposal-systeem kan de Roomba® j7+ zichzelf namelijk legen en hoef je 60 dagen lang niet om te kijken naar het stofzuigen. De afgesloten stofzuigerzak vangt bovendien ook nog eens 99% van alle pollen en schimmels op. Zo hoef je zelfs als je de zak vervangt niet tussen al het stof te zitten van de stofzak.

Neem deel aan de wedstrijd en geniet ten volle van de gezelligste tijd van het jaar met de Roomba® j7+!