Winnen: een DIY-pakket van Cricut ter waarde van €500

doorValérie Wautersop 26/04/2021

Creatief zijn is eenvoudiger dan ooit met de slimme snijmachines van Cricut. Of je nu een ervaren knutselaar bent of iemand die occasioneel creatief bezig is, de mogelijkheden zijn legio. Wenskaarten, T-shirts, stickers, labels en nog zoveel meer..., als je het kan bedenken, kan je het personaliseren met je Cricut.

Ben jij een creatieve duizendpoot, dan mag een snijmachine van Cricut niet ontbreken in je leven. Daarom geven wij een heerlijk pakket weg, met daarin een Cricut Joy Snijmachine, een Easypress hittepers én heel wat materialen om creatief mee aan de slag te gaan.

De Cricut Joy is de kleinste van de Cricut-snijmachines, maar moet zeker niet onderdoen voor zijn grotere broers en zussen. Het toestel snijdt meer dan 50 materialen, inclusief materialen die je misschien al in huis hebt (kopieerpapier, bouwpapier, enz.), populaire knutselmaterialen (opstrijkbaar vinyl, vinyl, Infusible Ink, enz.) en de nieuwe Smart Materials voor supergemakkelijke, superlange sneden zonder snijmat. Heb je een project met warmteoverdracht? Dan kan je snel en makkelijk aan de slag met de Easypress Mini. Hij is je perfecte partner voor elke Cricut-machine en een geweldige manier om je DIY-talenten uit te proberen. Inspiratie vind je alvast op Instagram en Facebook.

Wil je dit pakket in de wacht slepen? Beantwoord dan snel onderstaande wedstrijdvraag!