Winnen op woensdag: 3 x een Valentijnscadeauset van Victoria Juwelen

doorValérie Wautersop 05/02/2020

Valentijn staat weer voor de deur, maar wie zegt dat je op je partner moet wachten voor een cadeautje? Dit jaar leg jij jezelf misschien wel in de watten door deel te nemen aan onze wedstrijd!

14 februari staat alom bekend als Valentijn. Een eeuwenoude traditie waarop we extra stilstaan bij onze (ge)liefde. Het is een magische dag, die 14 de februari, zo één die volledig in teken staat van zeemzoete liefde. En hoewel niet iedereen Valentijn viert, heeft een extra vleugje aandacht of teken van liefde die dag wel zijn charme… Ook Victoria Benelux vindt het een ideaal moment om je geliefde eens extra in de bloemetjes, of beter gezegd juweeltjes te zetten. De liefde? Die mag schitteren!

Met de liefde in gedachten ontwierp men bij Victoria Benelux een prachtige Valentijn set. Wie geniet van liefde, die straalt. En hoe kan dat beter benadrukt worden dan door glinsterende juwelen. Met een set bestaande uit oorbellen, een ketting en een ring ben je volledig gesteld.
De oorbellen vormen een subtiele sparkle bij elk kapsel. De ketting zorgt ervoor dat je de herinnering aan je geliefde dicht bij je hart draagt. En die ring, daar kun je heerlijk bij wegdromen. Let vooral op de mooie schittering wanneer er een warme zonnestraal op invalt…

Neem snel deel aan onze wedstrijd, wij mogen immers 3 limited edition sets weggeven!