Winnen op woensdag: een heerlijk weekendje Brussel met overnachting in Barsey by Warwick en diner bij The Avenue

doorValérie Wautersop 16/10/2019

Wie zegt dat je naar het buitenland moet voor een verkwikkende citytrip? Brussel heeft ook heel wat moois te bieden. Daarom geven wij een overnachting in hotel Barsey by Warwick weg, inclusief ontbijt en een heerlijk diner bij The Avenue. 

Voor een verkwikkende citytrip moet je dit najaar in Brussel zijn. Overnachten doe je met twee in hotel Barsey by Warwick. Daar genieten jullie niet alleen van een heerlijk nachtje rust, maar ook van een uitgebreid ontbijt en een diner voor twee in het bijhorende restaurant.

Restaurant The Avenue, gevestigd in het hotel Barsey by Warwick en gelegen langs een van de mooiste lanen van het land, is een echte place to be! Een verfijnde Aziatische keuken, een terras dat verborgen ligt in het hartje van de stad en steeds een hartelijke sfeer, dit zijn de ingrediënten van het nieuwe concept bij The Avenue.

Een perfecte mix tussen een uiterst verfijnde Aziatische keuken en de beste internationale gerechten zorgen voor een adembenemende fusion-keuken. Om duimen en vingers bij af te likken!


Heb jij zin in een citytrip in eigen land? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd!