Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Winnen: tickets voor Night Of The Proms Summer Edition in Koksijde

doorRedactieop 10/07/2022

De ultieme zomervakantie? Die beleef je niet in een ver of exotisch oord, maar aan onze Belgische kust. Koksijde-Oostduinkerke is de badplaats bij uitstek voor een zwoele, muzikale zomer.

Deze zomer verandert Koksijde-Oostduinkerke in een gigantische dansvloer. Op 7 juli strijkt de Q-party neer op het plein aan Ster Der Zee. Q-music laat er zijn deejays op je los en die brengen hun favoriete hits mee. Op 11 juli is het de beurt aan Vlaanderen Feest. Dan geeft onder andere Ben Crabbé het beste van zichzelf op de Zeedijk van Oostduinkerke. 14 juli treedt Sandra Kim op in Sint-Idesbald tijdens Bal Populaire.

Het muzikale hoogtepunt is ongetwijfeld de derde editie van Night of the Proms Summer Edition. Op 28 en 29 juli ontvangt Bart Peeters je op het Kerkplein in Koksijde. Daar geniet je van een waanzinnige show met o.a. Natalia, Umberto Tozzi, Katrina (van Katrina & The Waves), Kate Ryan, en Metejoor. De prachtige gevel van de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk dient opnieuw als feeëriek decor.

Meer info: www.visitkoksijde.be

Zelf deze magische zomereditie van Night of the Proms meemaken. Wij mogen 5 duotickets front tribune voor donderdagavond weggeven. Beantwoord snel onderstaande wedstrijvraag!