Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Zo leuk wordt De Goed Gevoel Ladies Fair!

Nog een kleine twee weken en het is zover: dan vindt onze Goed Gevoel Ladies Fair weer plaats. Op 24, 25 en 26 maart heten we je van ganser harte welkom in hal 1 van Flanders Expo. Dit is wat je mag verwachten:

Boeiende persoonlijkheden
Net als de vorige jaren hebben we ook voor de nieuwste editie van de Ladies Fair heel wat boeiende persoonlijkheden uitgenodigd die maar wat graag hun expertise met jou willen delen. Ga dus zeker eens langs bij onze Goed GevoelPlaza om hen te ontmoeten of één van hun workshops bij te wonen. Zij zijn alvast van de partij: Sandra Bekkari, Evy Gruyaert, Martine Prenen, Roel Vanderstukken, Angelique Vandewinkel en Anouk Taeymans

Yoga XL
Eerder dit jaar lanceerden we Goed Gevoel Yoga Deluxe, maandelijkse yogasessies op unieke locaties. Met succes! Tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair pakken we het nog straffer aan en organiseren we Yoga XL. Op zaterdag 25 maart ontvangt yogi Nina de Man je vanaf 10u (start sessie om 11u) voor een XL yogasessie. De livebeats van Buscemi maken er een onvergetelijke ervaring van. Wil je erbij zijn? Boek dan sel je ticket via www.goedgevoel.be/yogadeluxe. Het ticket voor de yogasessie kost € 17 en geeft je meteen ook toegang tot de Goed Gevoel Ladies Fair zelf.

Hongertje?
Honger of dorst gekregen van al dat shoppen, beleven en genieten? Trakteer jezelf dan op een hapje of drankje aan de bar bij het grote podium, in het Fast & Fresh-cateringpunt of bij een van de talrijke foodtrucks en -stands die her en der op de beurs terug te vinden zijn.

Op de koffie bij de redactie
Ben je benieuwd naar de mensen achter je favoriete magazine? De Goed Gevoelredactie nodigt je graag uit in de koffiecorner van Bioco voor een gezellige babbel of een baristaworkshop. Kom zeker eens langs, want we kijken er heel erg naar uit om je beter te leren kennen.

Mag het wat meer zijn?
De pret hoeft niet te stoppen na een dagje op de Goed Gevoel Ladies Fair. Maak er een vriendinnenweekend van! Op www.goedgevoelladiesfair.be vind je tal van leuke hotels in de buurt. Waar wacht je nog op?