Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Zolang je niet te veel hooi op je vork neemt, komt het goed": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 04/07/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Topweek voor de liefde!

Relaties Met planeten Venus en Jupiter aan je zijde, staat je een sexy en romantische week te wachten. Zowel tussen als buiten de lakens wordt het heet. Ben je single, dan is de aantrekkingskracht bij iemand zeer groot. 

Gezondheid Planeet Jupiter is de genezer onder de planeten en is je deze week gunstig gezind. Je zit zowel fysiek, mentaal als emotioneel prima in je vel en dat straal je ook uit. 

Carrière Vooral het contact met collega’s, klanten of patiënten is deze week de kers op de taart. Daar geniet je misschien meer van dan je werk zelf. Je werkt nu in ieder geval niet graag alleen. 

Geld Ook op dit vlak valt er deze week weinig te wensen, Ram. Zowel planeet Jupiter als Venus staan voor jou gunstig geaspecteerd, waardoor je niet snel iets tekort zult komen. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een verrassende week op meerdere fronten. 

Relaties Met planeet Mars in je teken heb je meer zin in seks. Planeet Uranus wil de sleur doorbreken, dus het is zaak dat je met originele ideeën komt. Wellicht kan je lief je hierbij helpen. 

Gezondheid Wanneer je gaat sporten is een goede warming-up een must. Planeet Mars kan wel eens voor een blessure zorgen wanneer je dat niet doet. Je kunt verder vrij onrustig zijn, een wandeling in de natuur kan dan een oplossing zijn. 

Carrière Het is een drukke en onvoorspelbare week op je werk. Je bent dat inmiddels wel gewend, maar tof vind je het nog steeds niet. Focus je op de prioriteiten. 

Geld De kans op onverwachte kosten is aanwezig, zorg dat je iets achter de hand hebt. Van de andere kant kan planeet Uranus ook voor een positieve verrassing zorgen. Even afwachten dus, hoe het gaat uitpakken!

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Er staat je een voorspoedige week te wachten, Tweelingen!

Relaties Liefdesplaneet Venus staat momenteel in je teken en is ook nog eens gunstig geaspecteerd. Dat is supergoed nieuws voor je relatie en liefdesleven. Single of niet, aan romantiek, passie en liefde zal het je deze week niet ontbreken. 

Gezondheid Je zit goed in je vel en dat wordt alleen nog maar beter gedurende de week. Omdat alles meezit, word je steeds happier. Voor anderen ben je een stralend middelpunt. 

Carrière Alles wat je deze week doet en met andere mensen te maken heeft, verloopt voorspoedig. Je beleeft er niet alleen veel plezier aan, het helpt je ook nog eens verder op je carrièreladder. 

Geld Werk je voor jezelf en wacht je op geld van opdrachtgevers? Dan ziet het er positief voor je uit. Ben je in loondienst, dan mag je een extraatje verwachten of je kunt iets tofs doen met je vakantiegeld. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een toffe verjaardag week, Kreeft.

Relaties Ben je deze week jarig, dan word je absoluut verrast met planeet Uranus aan je zijde. Niet alleen door je lief of familie, ook je vriendinnen of collega’s kunnen er wat van. Je staat echt in het middelpunt deze week. 

Gezondheid Zolang de week niet tot de nok toe gevuld is, zit je goed in je vel. Doe je te veel of heb je te weinig tijd voor jezelf, dan kun je je energie verspillen. Probeer dus in balans te blijven. 

Carrière Ook op school of op je werk word je niet genegeerd. Jarig of niet, collega’s, opdrachtgevers of klanten weten je te vinden en daar geniet je stilletjes enorm van. 

Geld Het is belangrijk dat je impulsaankopen probeert te vermijden, Kreeft. Of je moet zeker weten dat je het kunt missen. Planeet Uranus zorgt namelijk wel eens voor onverwachte kosten. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen De week verloopt iets te saai naar je zin, Leeuw. 

Relaties Vooral in bed ben je een beetje op je lief uitgekeken. Je hunkert naar spanning en die is momenteel helaas ver te zoeken. Kijk of je daar zelf iets aan kunt doen. Als single wil het daten helaas niet zo vlotten. 

Gezondheid Ben een beetje voorzichtig, vooral wanneer je gaat fietsen of sporten. Je kunt een tikkeltje onhandig zijn en snel vallen of een blessure oplopen. Ben er met je gedachten bij wanneer je aan de slag gaat. 

Carrière Ook op je werk valt er niet veel te beleven deze week. Althans, zo ervaar jij het. Gelukkig is het met je collega’s supergezellig en dat maakt een hoop goed. 

Geld Op financieel vlak ziet het er prima uit met planeet Venus aan je zijde. Zolang je niet overdrijft of te veel geld uitgeeft aan nutteloze items, valt er weinig te klagen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je relatie heeft dringend aandacht nodig, Maagd. 

Relaties Planeet Venus ligt dwars en dat betekent dat je relatie dringend aandacht nodig heeft. Ook al lijkt er ogenschijnlijk niets aan de hand, besteed aandacht aan elkaar. Er speelt namelijk iets onder de oppervlakte wat geadresseerd mag worden. 

Gezondheid Met planeet Uranus aan je zijde, weet je snel tot oplossingen te komen. Of je nu worstelt met issues in je relatie of over je eigen gezondheid. Je weet snel wat te doen. 

Carrière Saai wordt het deze week niet met planeet Uranus aan je zijde. Je wordt genoeg uitgedaagd om er een toffe week van te maken. Let wel op dat je niet onnodig werk van collega’s naar je toetrekt. 

Geld Ook je budget mag wat extra aandacht krijgen deze week. Zeker wanneer je niet goed weet wat je te besteden hebt. Verdiep je erin. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Er staat je een heerlijke week met je lief te wachten. 

Relaties Heb je een relatie, dan ziet het er deze week zeer rooskleurig voor je uit. Planeet Venus weet er een heerlijke, romantische en intieme week van te maken. Ben je single, dan kan dat deze week zomaar veranderen!

Gezondheid Je zit sinds lange tijd goed in je vel, Weegschaal. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je hebt zin om meer tijd aan jezelf te besteden en dat is een positieve ontwikkeling. Ga wat vaker sporten, boek een schoonheidsbehandeling of ga een dagje naar de sauna. 

Carrière Met planeet Venus aan je zijde, ben je graag onder collega’s, klanten of patiënten. Alleen werken is sowieso niet je ding en deze week al helemaal niet. Het contact met anderen maakt je werkweek top. 

Geld Ook op dit vlak heeft planeet Venus goed nieuws voor je. Je hebt voldoende te besteden deze week. Je kunt jezelf zelfs een tof extraatje permitteren. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Je hebt met een aantal uitdagingen te dealen, Schorpioen.

Relaties Grillige planeet Uranus ligt dwars, waardoor je relatie een pittige week te wachten staat. Onverwachte ruzies, irritaties en meningsverschillen liggen geregeld op de loer. Dat maakt de sfeer er helaas niet beter op. 

Gezondheid Niet alleen tussen jou en je lief heerst er spanning, ook jijzelf voelt je zo. Het is belangrijk dat je over je problemen praat, met een goede vriendin of iemand anders die je vertrouwt. Krop je emoties niet op, dat is je valkuil. 

Carrière Er speelt ook iets ondefinieerbaars op je werk. Het is misschien niet duidelijk te zien, maar jij voelt het wel. Dat levert ook spanningen op en je vindt het lastig om hiermee te dealen. Praat er met iemand over. 

Geld Het is aan te raden niet roekeloos of impulsief met je geld om te gaan. Je kunt nu elke cent gebruiken die op je rekening staat. Er kunnen deze week onverwachte rekeningen jouw kant uitkomen. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je banksaldo bereikt een historisch dieptepunt, Boogschutter. 

Relaties Planeet Venus zorgt deze week voor pittige spanningen in je relatie. De kans is groot dat dit met geld te maken heeft. Jullie liggen op dit vlak totaal niet op één lijn. 

Gezondheid De spanningen in je relatie en het gepieker over geld, doen je natuurlijk niet goed. Zeker wanneer je je er boos en gefrustreerd over voelt. Probeer je focus te verleggen naar het zoeken van oplossingen, dan voel je je snel lichter. 

Carrière Ook op je werk of op school zijn helaas de nodige spanningen te verwachten. Samenwerken lijkt een onmogelijke opdracht te zijn, je staat lijnrecht tegenover je collega of medestudent. Een uitdaging om dit in goede banen te leiden. 

Geld Deze week ligt de focus op je financiën en helaas het gebrek eraan. Onderzoek hoe het zover heeft kunnen komen, daar leer je van. Bekijk samen met je lief hoe je hier weer bovenop kunt komen. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Dit kan wel eens een zeer interessante week worden, Steenbok!

Relaties Ben je als single aan het daten, dan kun je wel eens positief verrast worden. Een ontmoeting kan uit zeer onverwachte hoek komen. Heb je een lief, dan weet hij je echt ergens mee te verrassen. 

Gezondheid Zolang je niet te veel hooi op je vork neemt of van de ene afspraak naar de andere holt, komt het goed. Blijf tijd vrijmaken voor je hobby’s of ontspanning. Dan blijft het tenminste ook goed gaan. 

Carrière Op dit vlak kan het wel eens zeer interessant worden, Steenbok. Denk aan unieke kansen of nieuwe mogelijkheden. Ga je solliciteren, dan ziet het er positief voor je uit.

Geld Blijf alert als het om je uitgaven gaat. Als Steenbok ga je meestal verstandig met je geld om, dus dat zal wel goedkomen. Toch is het goed om je er bewust van te zijn deze week. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een toffe week om onder de mensen te zijn. 

Relaties Planeet Venus vraagt je niet te veel alleen te zijn deze week. Dat zou jammer zijn, want onder de mensen weet je intens te genieten. Zoek dus vooral je lief, vriendinnen, kennissen of collega’s op. 

Gezondheid Een plotselinge verkoudheid kan aan de orde zijn. Voor de rest zit je goed in je Watermannenvel. Vooral mentaal en emotioneel. 

Carrière Misschien verloopt de week niet geheel volgens planning. Maak je daar niet te druk over. Soms heeft dit namelijk ook zo z’n voordelen!

Geld Zorg voor wat spaargeld, dan kom je zeker niet in de problemen. Planeet Venus vraagt je wat vaker te genieten. Gun jezelf eens iets extra’s deze week. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Er hangen irritaties in de lucht, Vissen. 

Relaties Helaas zorgt planeet Venus voor de nodige irritaties deze week, Vissen. Dus ook in je relatie, bij vriendinnen of collega’s. Je hebt gewoon een heel kort lontje. 

Gezondheid Het is belangrijk dat je de ruimte voor jezelf neemt en stoom afblaast. Je kunt deze week gewoon niet zoveel hebben. Voorkomen is dan beter dan genezen. 

Carrière Op school of op je werk is het helaas niet anders. Je hebt weinig geduld en je stoort je aan het gedrag van anderen. Sluit je dus zoveel mogelijk af. 

Geld Je kunt je helaas niet veel extra’s permitteren deze week. Het is even niet anders. Probeer op creatieve wijze toch te genieten.