Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Zolang je voldoende tijd voor jezelf neemt, voel je je prima: jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 26/06/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je voelt je superfit, Ram.

Relaties Je hebt planeten Venus en Jupiter aan je zijde en dat zorgt voor de nodige passie en romantiek. Ben je single, dan kun je meer gevoelens voor iemand krijgen en dat is wederzijds. Je geniet deze week intens van je seksleven. 

Gezondheid Planeten Mars en Jupiter zorgen samen voor een super goede gezondheid. Je voelt je fit, energiek en gemotiveerd. Je kunt daardoor meer behoefte aan sport en beweging hebben. 

Carrière Ook op dit vlak ziet het er goed voor je uit. Grijp kansen en mogelijkheden die op je pad komen, zeker wanneer je er enthousiast over bent. Dan wordt het een succes.

Geld Je hebt deze week voldoende te besteden. Je kunt geld uitgeven aan toffe spullen of bezoekjes aan terrassen. Let alleen op wanneer je online gaat shoppen, dan geef je snel meer uit dan je hebt. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een rustige week, Stier.

Relaties Je bent deze week graag thuis met je lief. Een goed gesprek, samen een film of serie kijken of genieten van je tuin of balkon. Meer heb je nu niet nodig. 

Gezondheid Je wordt deze week niet geplaagd door vervelende planeetinvloeden. Hierdoor voel je je kalmer en kun je je beter ontspannen. Je zit op alle fronten prima in je vel. 

Carrière Ook op je werk laten ze je meer en meer met rust. Dat is voor jou een welkome afwisseling! Je kunt op relaxte wijze je job doen. 

Geld De kans is groot dat je deze week extra geld uitgeeft aan spullen voor je huis of tuin. Je vindt het tof om het thuis gezelliger te maken of verder op te fleuren. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een topweek voor relaties en vriendschappen. 

Relaties Alle planeten die je deze week beïnvloeden, zijn je gunstig gezind. Met je lief beleef je heerlijke momenten en als single ontmoet je spannende nieuwe mensen. Ook met vriendinnen of collega’s is het supergezellig. 

Gezondheid Met planeet Jupiter aan je zijde, voel je je goed. Vooral mentaal werkt deze nu door, waardoor je niet snel piekert of negatief denkt. Hierdoor zit je goed in je Tweelingenvel. 

Carrière Vooral met collega’s of medestudenten heb je het gezellig deze week. Zijn er projecten waarbij samengewerkt moet worden, dan komt het helemaal goed. Dat gaat bijna als vanzelf. 

Geld Met zowel planeet Venus als Mercurius in je teken, geef je deze week heel graag geld uit. Vooral aan terrasjes of etentjes. Geniet ervan nu het kan. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Let op je energielevel, Kreeft. 

Relaties Je bent deze week het liefste thuis en je lief heeft daar geen moeite mee. Hierdoor hebben jullie extra veel tijd voor elkaar. Als single zal je waarschijnlijk eerder online daten dan daadwerkelijk op stap gaan. 

Gezondheid Planeet Jupiter ligt dwars en dat heeft effect op je energielevel. Het is aan te raden om het zo rustig mogelijk aan te doen en naar je lichaam te luisteren. Respecteer je fysieke grenzen. 

Carrière Je job of studie heeft deze week niet je prioriteit. Je doet wat je moet doen en dat is het dan ook. Het is goed dat je jezelf nu meer aandacht geeft. 

Geld Doordat je meer thuis bent, geef je ook minder geld uit. Dat komt goed uit, want het houdt momenteel helaas niet over. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Tijd voor een feestje of gezelligheid, Leeuw!

Relaties Planeten Venus en Jupiter zorgen voor een positieve invloed op het vlak van relaties en vriendschappen. Je bent deze week graag onder de mensen en je doet niets liever dan samen feesten, lachen en genieten. 

Gezondheid Wanneer je tijd doorbrengt met vrienden of collega’s, voel je je geweldig. Daar laad je positief van op. Zorg wel dat je je uurtjes slaap haalt om fit te blijven. 

Carrière Er staat je vooral een gezellige week te wachten op school of op je werk. Je hebt veel lol met je collega’s of medestudenten en dat maakt het een topweek. 

Geld Je geeft graag geld uit aan uitgaan, terrasjes, borrels en luxe items. Het ziet ernaar uit dat je je dat deze week kunt permitteren, dus ga er dan gerust voor. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Issues op financieel vlak. 

Relaties Wanneer jij en je lief het op financieel vlak niet eens zijn met elkaar, kan dat deze week wrijvingen opleveren. Hij ziet het anders dan jij en dat zorgt voor een gespannen sfeertje zonder directe oplossing. 

Gezondheid Je maakt je veel zorgen deze week, vooral over je financiën. Het feit dat je er anders over denkt dan je lief, maakt het niet gemakkelijker. Toch kun je je aandacht beter richten op oplossingen dan problemen. 

Carrière Omdat planeet Venus dwarsligt, hoef je helaas niet te rekenen op hulp of ondersteuning van collega’s. Dat wil niet zeggen dat je alles alleen moet doen. Niet alles is jouw verantwoordelijkheid, probeer dat in te zien. 

Geld Op financieel vlak zijn er deze week helaas de nodige issues. Je weet niet hoe je de eindjes aan elkaar moet knopen. Bekijk voor jezelf hoe het zover heeft kunnen komen en of het überhaupt wel jouw schuld is. Ben niet zo streng voor jezelf. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je gezondheid mag extra aandacht krijgen. 

Relaties Vanwege de invloed van planeet Jupiter, is je relatie in een flinke dip belandt. De passie is verdwenen en dat zorgt voor een broer-zus relatie. Gelukkig is dit van tijdelijke aard. 

Gezondheid Diezelfde invloed van planeet Jupiter zorgt ervoor, dat je energielevel laag is. Zeker wanneer je niet goed opgeknapt bent van een ziekte. Zorg deze week extra goed voor jezelf en neem de broodnodige rust.

Carrière Je bent niet echt gemotiveerd om te werken of te studeren. Je hebt er geen zin in of je bent er te moe voor. Weet dat dit snel voorbij gaat, wanneer je nu aandacht aan je gezondheid schenkt. 

Geld Financieel zijn er momenteel weinig zorgen. Zolang je verstandig met je geld omgaat, kun je je gerust iets extra’s permitteren. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een prima week om thuis te genieten.

Relaties Je bent graag thuis met je lief of gezin deze week. Je hebt fijne gesprekken en een heerlijke tijd samen. Ook in bed valt er weer wat te beleven. 

Gezondheid Doordat het een vrij relaxte week is, voel je je fit en positief. Dit is precies wat je nodig hebt na een hectische tijd. Je weet daar nu intens van te genieten. 

Carrière Sinds lange tijd komt je carrière of studie op de tweede plek. Het is rustig of je hebt alles onder controle. Daardoor kun je alles beter loslaten deze week. 

Geld Eindelijk heb je tijd om je verdiende geld uit te geven! Geniet er dus van op jouw manier, met een etentje, weekendje weg of een spannend boek. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Er kunnen relatieproblemen zijn, Boogschutter.

Relaties Planeet Venus staat op gespannen voet met je liefdesleven. Het kan zijn dat er irritaties zijn of misschien leven jullie compleet langs elkaar heen. Hoe het ook uitpakt, fijn is anders. Besteed hier aandacht aan. 

Gezondheid Je hebt de neiging om te piekeren en dan is afleiding deze week een absolute must. Ga lekker sporten, wandelen of fietsen om jezelf fysiek uit te putten. Dat heeft ook een positieve uitwerking op je mind. 

Carrière Eigenlijk hoef je deze week niet veel energie in je job of studie te steken. Het gaat allemaal vanzelf. Afgelopen tijd heb je het zodanig weten te regelen, dat je nu niet veel moeite meer hoeft te doen. 

Geld Planeet Venus waarschuwt deze week voor onverwachte kosten. Let dus op wanneer je gaat shoppen. Check je banksaldo voordat je gaat. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Je hebt een sombere kijk deze week, Steenbok.

Relaties Je bent allesbehalve positief gestemd deze week en dat heeft effect op je relatie. Je lief is er op een gegeven moment helemaal klaar mee en dat is niet gek. Ben je meer bewust van je invloed. 

Gezondheid Ook al verloopt alles naar wens in je leven, toch zie je snel beren op de weg. Hierdoor ben je deze week meestal somber gestemd. Richt je op toffe zaken en mensen, trek jezelf uit deze negatieve vicieuze cirkel. 

Carrière Op dit vlak verloopt alles prima, alleen zie jij dat soms anders. Het is belangrijk dat je de feiten checkt in niet meegaat in je gedachten. Hierdoor kun je het relativeren. 

Geld Je hebt de neiging om voor de zekerheid meer te sparen. Daar is niets mis mee. Alleen hoef je ook weer niet te overdrijven, gun jezelf iets tofs. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Er staat je een voorspoedige week te wachten.

Relaties Drie planeten zijn je deze week gunstig gezind, waardoor je het heel fijn met je lief hebt. Was het de afgelopen tijd stil in bed, dan komt daar nu verandering in. Deze week spatten de vonken ervan af. 

Gezondheid Planeet Jupiter zorgt er deze week voor, dat je je fit, energiek en positief voelt. Zowel mentaal, fysiek als emotioneel. De week verloopt top, waardoor dit alles wordt versterkt. 

Carrière Op dit vlak zit het eveneens mee. Je hebt het supergezellig met collega’s en de werkdruk is niet te hoog. Je kunt het allemaal op jouw manier doen. 

Geld Je hebt deze week voldoende te besteden om van te genieten. Doe dat dan ook. Jouw issue is juist, dat je jezelf dit niet altijd gunt. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Houd je banksaldo goed in de gaten, Vissen. 

Relaties Net als bij de Maagd, zijn jij en je lief het niet eens over de uitgaven in huis. Jij houdt je er het liefst niet mee bezig en daar gaat het mis. Dit zorgt deze week voor issues in je relatie. 

Gezondheid Zolang je voldoende tijd voor jezelf neemt, voel je je prima. De stress omtrent de financiën doen je helaas niet goed. Je slaapt er soms slecht van. 

Carrière Je job of studie is deze week niet zo belangrijk voor je. Je houd je liever met andere dingen bezig. Let op dat je niet te nonchalant wordt, dan maak je snel fouten. 

Geld Op dit vlak ziet het er helaas niet goed uit deze week. Je hebt te veel geld uitgegeven of niet doorgehad wat je te besteden had. Het is nu belangrijk, dat je orde op zaken gaat stellen.