Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

10 tips voor meer vuur in je seksleven

Ben jij best tevreden over je seksleven of mag het toch wat pittiger? Niet iedereen durft zich schaamteloos naakt voor zijn partner te gooien. Deze keer geen 50 tinten grijs, maar wel 10 concrete tips die zorgen voor vuur tussen jou en je partner.

1. Striptease
Waarschuw hem terwijl je hem vastbindt: vanavond ga je hem misbruiken. Zo doe je het: neem uitdagende houdingen aan of streel jezelf. Zorg ervoor dat hij niet kan bewegen en alleen maar kan kijken naar jouw stripteaseshow. Laat het even duren voor je hem opnieuw losmaakt, zo breng je hem naar een hoogtepunt. De volgende keer ben jij het (gewillige) slachtoffer.

2. Sensuele massage
Ideaal om in de stemming te komen en bovendien erg ontspannend na een drukke dag: een heerlijke, erotische massage. Zorg voor de juiste sfeer met aangepaste muziek en kaarsen en let erop dat je partner in een comfortabele houding ligt. Masseer en kneed het hele lichaam en gebruik een lekker geurende olie. Pas je ademtempo aan zijn tempo aan, zo komen jullie helemaal in de juiste stemming. Voeg er enkele kusjes en strelingen aan toe, en schakel over naar de volgende stap.

3. Masturbeer jezelf voor je partner
Trek je stoute schoenen aan en verken je lichaam onder zijn begerige blik. Tip: zorg ervoor dat hij niks van de show mist en dat hij ziet wat jou helemaal gek maakt. Het juiste tempo, de vingerzetting, wat te doen met de andere hand ... Dit zuiver erotische moment kan hem leren hoe hij je nog beter naar een hoogtepunt kan brengen.

4. Bestel een babysit en boek een hotel
Staat je seksleven op een laag pitje doordat er meer aandacht gaat naar de kinderen dan naar je partner? Waarom plannen jullie niet eens een avondje alleen met z'n tweeën? Zoek een leuk hotelletje uit om alle drukte te ontvluchten en verwen elkaar. De kinderen? Die laat je vol vertrouwen achter in de handen van een babysit. Of misschien kunnen de kinderen eens een nachtje bij de grootouders slapen zodat jullie wat anders leuks kunnen doen.

5. Zoete liefde
Wie zegt dat snoepen ongezond is? Niet tijdens een lekker voorspel. Eet elkaar op duizenden manieren op: honing op zijn mond, slagroom rond je tepels, champagne op de dijen en vergeet de chocolade niet! Zo doe je dat: leg een van deze heerlijkheden op het lichaam van je partner, neem het zonder handen in je mond en deel het terwijl je hem vurig kust.

6. Film je liefdesspel
Geef eens een sexy videoclip (met jullie zelf in de hoofdrol) als pikant cadeautje aan je partner, hij zal trots zijn op zijn prestatie. Zorg ervoor dat jullie zo mooi mogelijk in beeld komen: kies een gunstige hoek met de juiste lichtinval en passende posities. En euhm, houd de videofilm in jullie eigen bezit!

7. Ondeugend rollenspel
Voor dames met lef: vanavond ga je je voor zijn plezier veranderen in een van zijn fantasieën. Wedden dat je zijn hoofd op hol brengt en hem gek maakt van verlangen door zijn favoriete personage te spelen. Laat hem verschillende namen op briefjes schrijven en stop ze in een doos. Vervolgens laat je hem de rol trekken die jij vanavond gaat spelen. In ruil mag jij de volgende keer hetzelfde doen.

8. Maak jezelf begerenswaardig
Een vrouw voelt zich sexy met gladgeschoren benen en hoge hakken, dat is gewoon zo. Loop de hele dag rond in uitdagende lingerie, en je bent 's avonds helemaal opgewarmd. Je sexy voelen is dan ook een handig hulpmiddel om sneller opgewonden te raken. En een vrouw met voldoende zelfvertrouwen is nu eenmaal onweerstaanbaar.

9. Prikkel je fantasie
Houdt hij van een erotisch plaatje? Een beetje porno kan toch geen kwaad: kijk samen naar een erotische film of lees elkaar voor uit een erotisch boek. En nadien ... spelen jullie zelf de personages!

10. Zwanger?
Tijdens de zwangerschap ben je wellicht niet meer zo lenig als voordien, maar je hebt uiteraard nog wel evenveel zin. Om te voorkomen dat je buik wordt platgedrukt en je maandenlang gefrustreerd rondloopt, is de lepeltje-lepeltjepositie ideaal. Vertel je partner ook gewoon wat je leuk en wat je minder leuk vindt. Hij vraagt zich wellicht ook af welke positie jij momenteel het leukst vindt.