Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Cadeautip voor Moederdag: geschenkdoos van RainPharma

doorAnn Willemsop 09/05/2017

Nog op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag? Wij helpen je alvast een eindje op weg met onze dagelijkse cadeautip.

Leuk detail: RainPharma maakt van je cadeau een mooi verpakt geschenk mét boodschap. Helemaal gratis.

De strakke geschenkbox ‘A Wonderful Gift From Nature’ van RainPharma bevat een magische spons en een kanjer van een flacon (500ml) met puur natuur douchegel. De geur? Die kies jij. Eucalyptus, geranium, lavendel... Wat zou je moeder het lekkerst vinden?

De luxueuze douchegel
In het gamma Aromatherapy Essentials van RainPharma vind je 10 intense aromatherapiegeuren die verwerkt werden in 100% plantaardige douchegels. Hun formule maakt komaf met een droge of jeukende huid. Het geheim? De gels bevatten uitsluitend ingrediënten van natuurlijke en plantaardige oorsprong en laten de beschermlaag van de huid intact.

De magische spons
Ook Liu’s Magic Sponge werd samengesteld uit natuurlijke bestanddelen. Dankzij actieve kool en voedingsvezels uit de plant Konjak werkt dit kleinood zuiverend, in alle zachtheid. Tip: plantaardige douchegels schuimen minder, maar deze magische spons tovert zelfs de kleinste hoeveelheid om tot een heerlijk schuim.

A Wonderful Gift From Nature, plantaardige douchegel en Liu’s Magic Sponge (vanaf € 44,95) RainPharma. Info: www.rainpharma.com.