Valentijnstip: een Italiaans menuarrangement van Zappore bij je thuis

doorNele Annemansop 01/02/2018

Nog op zoek naar het ideale valentijnscadeau of heeft jouw partner nog wat inspiratie nodig? We helpen jullie alvast een eindje op weg met onze dagelijkse cadeautip!

In een hectisch en overvol restaurant dineren, waar je maanden op voorhand moest reserveren, staat niet echt gelijk aan de romantiek waar we naar op zoek zijn met Valentijn. Wanneer je denkt aan romantiek, zijn we doorgaans ook liever met zijn tweetjes in de privésfeer van ons eigen huis, dan in een ergens waar je elkaar nauwelijks kan verstaan. Zelf een uitgebreid menu koken is dan weer erg tijdrovend en past niet altijd in onze drukke agenda. Zappore zorgt ervoor dat je weer de tijd hebt om van elkaar te genieten tijdens een culinair, romantisch etentje, zonder dat je verplicht wordt om op restaurant te gaan. Zappore biedt immers een passend alternatief met hun nieuwe concept dat het luxegevoel van een restaurantervaring combineert met de comfortabele en intieme omgeving bij je thuis. Zo hoef je je niet meer te verplaatsen naar het restaurant, het restaurant komt gewoon naar jou.

Zappore levert op woensdag of vrijdag op jouw gekozen adres of afhaalpunt. Bestel tot de dag ervoor tot 22 uur ’s avonds en krijg je bestelling de dag erna geleverd. Voorlopig levert Zappore in Vlaanderen en Brussel, maar Wallonië volgt snel.

Per persoon varieert de gemiddelde prijs voor een menuarrangement tussen de € 19,5 en € 30 per persoon, gaande van een pastabuffet tot een verfijnd driegangenmenu.

Een aperitiefschotel of wijn- en cocktailarrangement worden extra aangeboden voor gemiddeld € 10 per persoon. Voor de delicatessen variëren de prijzen uiteraard naargelang het aangeboden product.

Meer info: www.zappore.com.