Valentijnstip: F*CK-it list book voor koppels

doorNele Annemansop 12/02/2018

Nog op zoek naar het ideale valentijnscadeau of heeft jouw partner nog wat inspiratie nodig? We helpen jullie alvast een eindje op weg met onze dagelijkse tip!

Geef maar toe: ook jullie hebben een bucketlist, een lijst met dingen die jullie samen nog moeten doen. Maar moeten jullie niet al zoveel? En hebben jullie daar wel tijd voor? Want naast jezelf en de ander, heb je ook werk, familie, vrienden, carrière en de nodige verplichtingen - zoals het groeten van de buren, boodschappen doen, sporten, tv-kijken en elke ochtend opstaan. Hoogste tijd om samen een f*ck it list op te stellen: een lijst met dingen die jullie niet meer gaan doen of anders willen doen, zodat het jullie energie oplevert in plaats van kost. Dit boek helpt jullie daarbij en staat vol tips, 'romantische' quotes, testjes en geweldige voorbeelden zoals 'Stop met gezond te koken' en 'Maak eens een weekend niet schoon'. Wij zijn fan!

'F*ck it list book voor koppels', Jakob & Haver (Imagebooks Factory Bv, € 9,99).

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy – en cookieverklaring aangepast. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy –en cookieverklaring gelezen te hebben.