Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Valentijnstip: Self Mini Facial cadeaupakket

doorNele Annemansop 11/02/2017

Nog op zoek naar het ideale valentijnscadeau of heeft jouw partner nog wat inspiratie nodig? We helpen jullie alvast een eindje op weg met onze dagelijkse cadeautip!

Deze giftset is speciaal ontworpen voor de skincare lovers onder ons. In het cadeaupakket:

  • All Day Dreamer
    Een herstellende en kalmerende dagcrème voor het gezicht. De actieve, honderd procent natuurlijke bestanddelen en aroma’s voeden de huid intens en beschermen optimaal tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De hydraterende werking zorgt voor een gezonde en evenwichtige vochtbalans met een zijdezacht resultaat.
  • Boost of Oxygen
    Een heerlijk zachte en doeltreffende gelaatsscrub. De exclusieve, natuurlijke formule met rijstkorrels verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden op milde wijze, terwijl de pure oliën de huid royaal voeden en herstellen. Een uniek schoonheidsritueel waardoor je huid weer stralend fris en zacht voelt.
  • Boost of Softness
    Een spons van honderd procent konjacpoeder, speciaal ontwikkeld om het gezicht op een natuurlijke en milde manier te reinigen. Ze hydrateert de huid en houdt de pH-waarde in balans zonder de huideigen oliën aan te tasten.

Kortom: dé ideale cadeauset voor een mooie huid!

Cadeaupakket: Self Mini Facial, € 89.