Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Zo snel delen Belgische vrouwen de lakens

doorNele Annemansop 11/02/2017

Na een eerste afspraakje meteen het bed induiken? De meeste Belgische vrouwen zullen het niet doen, zo blijkt uit een internationale enquête door Victoria Milan, een datingsite voor mensen met een partner die houden van een avontuurtje.

Victoria Milan ondervroeg 5650 van haar vrouwelijke leden in Europa om erachter te komen hoe snel ze met een nieuwe minnaar naar bed gaan. Daaruit blijkt dat ‘Playing hard to get’ dé nationale sport is van de Tsjechische Republiek: slechts 13 procent van de vrouwen kruipt er meteen na de eerste date in bed. Franse vrouwen zijn dan weer een heel pak minder terughoudend. Zo is 60 procent nog voor het einde van het eerste afspraakje in bed te vinden.

Maar hoe scoren Belgische vrouwen? Net zoals de vrouwen uit de Tsjechische Republiek wachten ze liever wat af. Zo haalt slechts 15 procent van de Belgische vrouwen het tot de lakens bij de eerste date en 40 procent bij de tweede.

Of deze cijfers ook gelden voor vrouwen die niet vreemdgaan en gewoon iemand nieuw leren kennen, is niet zeker. Blijf daarom vooral trouw aan jezelf en deel alleen de lakens als jij je er goed bij voelt.