De Marvel superhelden strijken neer in Disneyland Parijs (en wij gingen een kijkje nemen!)

doorValérie Wautersop 27/03/2019

Wie Disneyland Paris zegt, zegt sinds enkele jaren ook automatisch superhelden. De tijd dat het pretpark alleen in het teken stond van Mickey, Minnie en Disney’s prinsessen is al lang voorbij. Met het Marvel Season of Superheroes krijgen de superhelden van Marvel tot 16 juni vrij spel in het Walt Disney Studios park. 

Al wie van superhelden houdt haalt de komende maanden ongetwijfeld z’n hart op in het Walt Disney Studios park in Disneyland Paris. Fans van Marvel worden er immers getrakteerd op een hele resem superhelden, die je anders niet in levenden lijve in het park zal tegenkomen. Wij gingen een kijkje nemen, en stonden ervan versteld hoeveel helden we tegen het lijf liepen. Naast oude vertrouwden als Spiderman en Captain America maken nu ook publieksfavoriet Groot en Marvel’s nieuwste superheldin Captain Marvel hun opwachting in het park. Dit is waar je je tijdens het Marvel Season of Superheroes aan kan verwachten:

All Marvel everything

Van de decoratie tot de desserts: alles staat de komende maanden in het teken van de superhelden van Marvel. Wat je volgens ons zeker moet proeven: de mega Marvel Macaron, die je bij één van de kraampjes kan verkrijgen. Ook lekker: de ultimate burger en het Groot shortbread koekje. 

Gigantische standbeelden

Must see: de gigantische standbeelden die in het park staan. Spot Black Panther, Iron Man en de Hulk op de production courtyard en Captain Marvel bij het binnenkomen van Studio 1. 

Magische Meet ’n Greets

Ga op de foto met Captain America, Captain Marvel of Spiderman tijdens een magische meet ’n greet. 

Dans met de Guardians

Dansen met de Guardians of the Galaxy superhelden? Dat kan je meermaals per dag doen op bekende 80’s nummers, en dat in het gezelschap van Star Lord, Gamora en Groot. 

Spectaculaire shows

Nog meer superhelden aan het werk zien? Dan zijn Stark Expo: Make Way For a Better Tomorrow en Marvel: Super Heroes United de shows die je zeker niet mag missen. Zowat elke Marvel superheld passeert er de revue en toont er uitgebreid zijn kunsten. Als je ’t ons vraagt de beste manier om op korte tijd al jouw favoriete helden in levende lijve te zien. 

Alles voor kleine superhelden

Een zoon of dochter mee met superambities? Marvel-kostuums zijn te koop in het hele park, en er is tijdens deze maanden ook de optie om je kind Marvel-style te laten grimeren in de Hulk of Spiderman. 

Meer info: http://nl.marvel.disneylandparis.be/