Hoe vind je een lief op je treinvakantie? Check #1001TrainTips

doorAnn Willemsop 29/05/2017

Vakantie met de trein gepland? Zoek op sociale media naar de hashtag #1001traintips. Treinreizigers van over de hele wereld verzamelen er hun beste reistips onder. Bijvoorbeeld om op de trein een lief te vinden.

Of klik hier en ontdek het platform #1001TrainTips van Voyages-sncf.com, de officiële distributeur van de Franse spoorwegmaatschappij SNCF. Het verzamelt en deelt voor reisfanaten zoals jij de beste reistips, die goed zijn voor je portemonnee, je stressniveau en jawel, zelfs je liefdesleven.

Budgettips
-Ga je met een groep op reis? Check zeker de groepstarieven.
-Je boekt beter vroeger dan later. 90 dagen voor je reisdatum zijn treintickets vaak goedkoper.
-Wist je dat de InterRailpas gratis is voor kinderen onder de 12 jaar, als je die koopt met een InterRailpas voor volwassenen?

Win tijd
-Check of je in het barrijtuig al een metroticket kan kopen. Zo kan je meteen je bestemming ontdekken wanneer de trein het station binnenrijdt.
-Ga je naar Frankrijk? Zoek uit of je via Lille kan reizen in plaats van via Parijs. Van perron veranderen is gemakkelijker dan van station veranderen.

Datingtips
-De trein is altijd een beetje reizen, mensen kijken en wie weet wat nog meer? Want 35% van de mensen is single. Wat betekent dat voor jouw volle wagon?
-Hoe leg je contact met een interessante wildvreemde? Maak het je niet te moeilijk. De perfecte ijsbreker = ‘Hey, waar ga je naartoe?’

Heb jij nog meer treintips? Deel ze met #1001TrainTips, op Facebook, Instagram en Twitter.