Win een ticket naar Miami voor twee personen ter waarde van €1200

doorMaaike De Vosop 22/08/2018

Met een beetje geluk hoef je niet te wachten tot kerst om cadeautjes uit te pakken. Om de komende najaarsdagen wat op te vrolijken, deelt Goed Gevoel ook nu al mooie geschenken uit. Met prijzen voor een totaalwaarde van maar liefst 45.000 euro zullen er deze herfst een heleboel geluksvogels rondfladderen. Wil jij daar graag één van zijn? Beproef dan nog tot 18 september iedere dag opnieuw je geluk door te spelen voor een van de 32 verwen-prijzen. Dit item prijkt alvast bovenaan op onze verlanglijst!

Surfen en snorkelen

Nu herfst en winter voor de deur staan, dromen we er weer volop van te ontsnappen naar zonnigere oorden. Wie meespeelt met de nazomerwedstrijd, ziet die droom misschien weldra werkelijkheid worden. Goed Gevoel trakteert immers op een vlucht voor twee personen naar Miami ter waarde van €1200! De bruisende stad ligt vlak boven Cuba en de Bahamas in de tropische Amerikaanse staat Florida. In de koudste maand mag je er nog altijd rekenen op een gemiddelde temperatuur van 20 graden, waardoor het befaamde Miami Beach er nooit verlaten bijligt. Het hele jaar door kun je er snorkelen of duiken in het rif, surfen, zonnen en feesten op het strand of genieten van tal van andere vakantie-activiteiten die in ons land meestal moeilijk gaan. Speel snel mee met de nazomerwedstrijd en leg je zonnebril en badpak alvast klaar!

Languit relaxen

Ga je liever voor op en top verwennerij zonder daarvoor op het vliegtuig te moeten stappen? Speel dan mee voor het Indian Summer Wellness Arrangement en scoor het effect van twee weken vakantie op één enkele dag. Elk vleugje stress glijdt onmiddellijk van je af wanneer je in een luxueus kader pendelt tussen sauna, jacuzzi, champagnebar en massagetafel. Daarbovenop geniet je van diverse beautybehandelingen met de beste verzorgingsproducten, waardoor je als herboren weer buiten stapt. Zelfs de grootste stresskip moet eraan geloven…

Bye bye boodschappen!

Huismussen gaan dan weer voor de kookbox van 15 gram. Geen betere remedie tegen donkere dagen dan een lekkere huisbereide maaltijd, toch? Voor wie het concept nog niet kent: 15 gram levert de ingrediënten voor 3 heerlijke gerechten aan huis, met receptenkaarten erbij waarmee je ze zelf in een handomdraai bereidt. Aanschuiven in de supermarkt is dus verleden tijd. Net als je hoofd breken over welke lekkere én gezonde maaltijd je vanavond weer op tafel zal toveren. Elke week heb je de keuze uit een menu van 9 gerechten: 3 met vlees, 1 met kip, 1 visschotel en 3 vegetarische. Je selecteert je drie favorieten en 15 gram brengt de verse en duurzame ingrediënten ervoor tot aan je voordeur. Verslavend gemakkelijk!

100% sexy

Je goed in je vel voelen begint iedere dag met de juiste lingerie. Ook al ziet misschien niemand wat je onder je kleren draagt, een tevreden gevoel over je eigen aanblik in de spiegel is minstens even belangrijk als het oordeel van iemand anders. Vergeet dus dat oude, onsexy of slecht passende ondergoed en krik je zelfrespect op met mooie lingerie! Om de toon te zetten prijkt in de prijzenpot van Goed Gevoel een elegant set van Chantelle. De geschiedenis van dit Franse label gaat terug tot in 1876. De korsetten van weleer zijn wellicht lang geleden verruild voor stijlvolle moderne snits. Dankzij die blijvende vernieuwende kijk en uitstekende materiaalkeuze, wist Chantelle haar positie als wereldleider in kwaliteitsvolle Franse lingerie overheen de decennia alleen maar te verstevigen.