Ons januarinummer ligt nu in de winkel! Koop het nu samen met het make-up tasje voor maar € 8,50 extra

doorRedactieop 16/12/2020

Het nieuwe januarinummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel. We lichten alvast een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten. 

Het nieuwe ontrouw

Dacht je dat overspel met uitsterven bedreigd is nu we elke seconde met onze partner tussen vier muren doorbrengen? Sorry to burst your bubble: ontrouw is nog nooit zo gemakkelijk en aantrekkelijk geweest.

Het roze brein

Het verschil zit 'm niet alleen tussen onze benen. Ook onder de hersenpan zijn mannen en vrouwen anders: een vrouwenbrein weegt gemiddeld 150 gram minder, maar toch zijn we (minstens) even slim. En dat maakt ons een biologisch unicum.

Bewuster bevallen dankzij de doula

Wat hebben Meghan Markle, Eva Daeleman en Nicole Kidman gemeen? Ze bevielen alle drie met een doula: een geboortecoach die meeleeft en meepuit, maar geen medische handelingen verricht. "Wij bieden wat in onze huidige bevallingscultuur ontbreekt: emotionele ondersteuning."

Allemaal gelukzoeker: drie manieren om geluk te vinden

Onze to-dolijst wordt alsmaar langer, onze Instagramvrienden doen het zoveel leuker en 2020 bracht vooral onzekerheid. Niet gek dus dat gelukkig blijven niet simpel is. Wat zeggen de experts? Vind je geluk nu vanbinnen of elders?

Een tandje bijsteken: esthetische tandheelkunde zit in de lift

Je ziet het steeds vaker: volwassenen met een beugel. Of met plots heel witte tanden of een perfecte tandenrij. Esthetische tandheelkunde is het nieuwe normaal. Wat kan er allemaal, wat is er nieuw en waar moet je zeker rekening mee houden?

Kleed jezelf gelukkig

Ook last van 'overvolle kleerkast maar niets om aan te trekken'? Style shrink Manon Meijers to the rescue. Leer vloeiend kledingstukken lezen en ontwikkel je eigen stijl, ontdaan van regels en voorschriften.

Hormoonyoga, de nieuwe supertool?

Van PMS tot burn-out: het is een duidelijk signaal dat je hormonen uit balans zijn. Hormoonyoga biedt een zachte oplossing. Docent Ineke Van Nieuwenhove legt je hoe je je lijf een liefdevol duwtje in de rug geeft.