Ons meinummer ligt nu in de winkel. Koop het nu samen met de fietspocket Vlaanderen voor maar €5,50 extra!

doorValérie Wautersop 21/04/2021

Het nieuwe meinummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel. We lichten alvast een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten. 

Moeders over moederen

Ze delen een acuut slaapgebrek en de onvoorwaardelijke liefde voor hun kind(eren). Maar eigenlijk heb je net zoveel verschillende moeders als je vrouwen hebt. Deze zes mama's vertellen hoe zijn moederen (en loederen), en -spoileralert- dat doen ze allemaal even goed.

Prikje tegen overgewicht
Nee, niet elk pondje gaat door het mondje. Obesitas is een erkende ziekte, waar zestien procent van de Belgen aan lijdt. Een oplossing lijkt nu in zicht: een behandeling met het diabetesmedicijn semaglutide.

Klaar in een jaar: blijven bewegen
Een fietstocht, work-out à la Jane Fonda of potje tennis zijn goed voor je gezondheid. Maar wie bewust minder zit en meer beweegt gedurende de dag, doet het eigenlijk nog beter. Inspanningsfysioloog Bert Op 't Eijnde en verouderingsexpert David van Bodegom vertellen waarom.


Het taboe voorbij: nooit zin in seks
Over aseksualiteit bestaan nog altijd erg veel vooroordelen. En dat terwijl het steeds meer beschouwd wordt als een seksuele geaardheid. We gingen op zoek naar meer info over de laatste letter van het lgbtqia+-acroniem.

Waarom we zo graag klagen
Als we iets hebben gedaan de afgelopen maanden, dan is het wel klagen en zagen over corona. Zal het einde van de pandemie dan ook het einde van ons geklaag betekenen? Helaas niet, denkt een expert. Wij, mensen, klagen graag. Wat maakt het zo leuk? En hoe komt het dat we zoveel oog hebben voor het negatieve?

De gezonde gewoontes van... Ellen Callebout
Je kent haar als lady Verhulst uit de realityreeks 'De Verhulstjes' op VIER. Ellen Callebout (43) over haar twee bouviers Leo en Marcel, haar geheim voor een gelukkige relatie, het bloedgroepdieet en opstaan met stijve spieren.