Atypische dates voor meer vuur in je relatie

Er is absoluut niets mis met een avondje Netflix kijken of samen luieren in de zetel. Wij houden er ook van, maar echt creatief of spannend is het niet. Wij dagen je uit om het vuur terug in je relatie te brengen door samen met je partner op deze atypische dates te gaan.

 1. DATE 1

  Ga samen groenten planten
  Het is beter om eerst even te testen of je groenten in leven kan houden vooraleer je aan kinderen begint. En door het zachte najaar kan je niet alleen meer in de lente zaaien en planten, maar ook nog in warme zomermaanden. Zo kan je veel soorten sla, andijvie en een winterprei of –bloemkool zeker nog tot midden augustus planten.

 2. DATE 2

  Plan een fietstochtpicknick
  Lekker old school? Trek er dan met je geliefde op uit met de fiets en geniet van een heerlijk decadente picknick in de natuur.

 3. DATE 3

  Maak jullie eigen boekenclub
  Kies een boek, lees het allebei en bespreek het tijdens een lekker dinertje in jullie favoriete restaurant.

 1. DATE 4

  Ga rollerbladen
  Herbeleef je jeugdjaren en ga een avondje rollerbladen. Zou hij je nog altijd zoenen onder de discobal?

 2. DATE 5

  Brouw jullie eigen bier
  Je zou – net zoals iedereen – naar een brouwerij kunnen gaan, maar veel origineler en leuker is gewoon je eigen keuken omtoveren tot een brouwerij. Koop een starterskit om bier te maken en kies een leuke naam voor jullie brouwsel.

 3. DATE 6

  Geniet van een namiddagje mensen bekijken
  Soms gaat er niets boven een leuke ouderwetse namiddag mensen checken. Kies een bruisende locatie, bestel wat cocktails en een kaasplankje en lach erop los met de meest bizarre outfits.

 1. DATE 7

  Ga kringloopwinkels afschuimen
  Laat jullie rosse muntjes rollen bij een plaatselijke kringloopwinkel of rommelmarkt. Zorg er alleen voor dat jullie het eens zijn over welke spullen al dan niet jullie interieur zullen opfleuren.

 2. DATE 8

  Zing karaoke
  Liefdesliedjes staan ongeduldig op jullie valse stemmen te wachten om ze een voor een luidkeels mee te schreeuwen.

 3. DATE 9

  Organiseer een wijnproefavond
  Koop het boek ‘Wijn voor dummies’ en organiseer een wijnproefavond voor jullie tweetjes. Proef gerust van zoveel wijnen tot je geen idee meer hebt over wat tannine weer precies was.

 1. DATE 10

  Schrijf je in voor een cardiodansles
  Natuurlijk volgden jullie al enkele tangolessen. Probeer daarom eens een intensieve danswork-out en werk samen aan jullie killerbody.

 2. DATE 11

  Word lokale ontdekkingsreizigers
  Kies een nieuwe stad of wijk, dwaal een namiddagje rond in onbekende straten en geniet van elkaar en van lokale winkeltjes en restaurants.

 3. DATE 12

  Geniet van een spa treatment
  Geniet een hele dag van heerlijke lokale spa. Breng uren door in en rond de stoom-, zwem- en modderbaden terwijl je slurpt aan een heerlijk verfrissend drankje.

 1. DATE 13

  Maak een proefrit met luxeauto’s
  Doe je beste outfit aan en ‘ga winkelen’ voor de nieuwe auto die je eigenlijk niet nodig hebt. Fun verzekerd!