"Soms voelt het alsof je het niet gaat halen": moedige Shannen Doherty openhartig over chemotherapie

doorRedactieop 25/10/2016

Vorig jaar werd er bij de 45-jarige Shannen Doherty, actrice uit Charmed en 90210, uitgezaaide borstkanker vastgesteld. Ze is altijd heel eerlijk en open geweest over haar strijd en dat blijft ze ook doen. Zo postte ze dit weekend een pakkende foto van zichzelf na een chemokuur, met daarbij een tekstje over hoe ze zich voelt na een behandeling.

"De dag na chemotherapie is niet altijd zo geweldig. Soms kan je niet dansen, of eten of zelfs denken aan de volgende dag. Soms voelt het alsof je het niet gaat halen. Dat gaat voorbij. Soms de dag erna, soms pas een week later. Maar het gaat voorbij. Dan kun je plots weer bewegen en is hoop hebben terug mogelijk. Aan iedereen die afziet, blijf moedig. Blijf sterk. Blijf positief", aldus Doherty op Instagram.

Eerder postte ze ook al een emotionele foto toen ze haar hoofd net had kaalgeschoren. "Bedankt aan iedereen die me door een onmogelijk zware dag heeft gesleept en er elke minuut voor me is en van me houdt", schreef Shannen toen bij de foto. Daarnaast postte ze ook een selfie na haar borstamputatie. Maar de actrice post ook vaak foto's van betere momenten. Op vakantie met haar man of wanneer goede vriendin Sarah Michelle Gellar op bezoek is.