Borstverkleining in een fles: "cupmaat minder in 8 weken"

doorLynn Formesynop 12/07/2012

Het is eens iets anders tussen al die implantaten en push-ups door. De crème, genaamd 'Boobs Minus', belooft dames een cupmaat minder in slechts acht weken. Maker en behaontwerper Michelle Mone claimt hiermee de eerste 'boobjob' in een fles op de markt te brengen.

Doorgaans helpt Michelle Mone miljoenen vrouwen bij het vieren van hun boezem met haar behamerk 'Ultimo'. Nu net zoals de wetenschap, ook verkoopsanalyses bevestigen dat borsten steeds groter worden (met een verdubbeling van verkochte D-cups de voorbije drie jaar), mikt ze op vrouwen die liever een maatje minder zouden hebben zonder een plastische chirurg in het spel.

In het Verenigd Koninkrijk alleen al werden in 2011 meer dan 5.200 borstverkleiningen uitgevoerd, een stijging met 6,2 procent in vergelijking met 2010. Geschat wordt dat nog eens honderden vrouwen de operatie in het buitenland lieten uitvoeren.

Collectie 2012


Boobs Minus

"Ik ben zo enthousiast over het nieuwe gamma 'USculpt'. We hebben drie jaar gewerkt aan de ontwikkeling van 'Boob Minus' en spendeerden al meer dan een miljoen pond om tot de lancering te komen. Ik heb het product zelf uitgetest en heb al fantastische resultaten gezien. Door het twee keer per dag te gebruiken gedurende vier weken, ben ik al een halve cupmaat kwijt", aldus Michelle Mone. En cijfermateriaal van de testfase bij klanten? Neen, dat is er blijkbaar 'nog' niet.

Het product zou verstevigende bestanddelen bevatten zoals fruitextracten uit het Regenwoud, waaronder acaï, maracuja en cupuaçu. Het hoofdingrediënt is echter wilde indigo, een kruid dat cellen activeert die vet afbreken in het lichaam. Het "wondermiddel" bevat ook nog gouden kamille, een antioxidant dat de opslag van vet tegengaat en eveneens de afbraak ervan bevordert.

Boobs Plus
Het zal u wellicht niet verbazen dat er ook een tegenhanger gepromoot wordt. 'Boobs Plus' zou, zoals de naam al doet vermoeden, voor een grotere boezem zorgen. "Het werd ontwikkeld om borsten voller en steviger te maken én een lift te geven", klinkt het. Tot slot is er ook nog het 'B.L.T.'-product, gericht op het perfectioneren van buik, kont en billen. Benieuwd of dit meer is dan lucht in een fles.