De oplossing voor kale mannen: een haartatoeage

doorRedactieop 10/02/2012

Er is goed nieuws voor mannen die het moeilijk hebben met hun kalende hoofd. Vanaf nu kan je namelijk 'haar' op je hoofd laten tatoeëren.

Volgens de bekende stylist Adee Phelan is zo'n tatoeage de ideale manier om je kale hoofd te verbergen. De innoverende techniek werd ontwikkeld door HIS (Hair-Ink-Skin).

Met de tatoeage lijkt het alsof je een gladschoren hoofd hebt. Het 'kapsel' ziet er redelijk natuurlijk uit, omdat er verschillende pigmenten worden gemengd. Daarnaast wordt er ook goed nagedacht over de lengte van de getekende puntjes op je hoofd, voor het beste resultaat.

Ook Adee zelf heeft zo'n tatoeage. "Het resultaat is zo verbluffend dat de meeste mensen zelfs niet weten dat het niet echt is", zei hij aan de Daily Mail. Op deze foto's kan je daar zelf over oordelen.

Uiteraard hangt er wel een prijskaartje vast aan de ingreep. Wie een goed resultaat wil, moet gemiddeld 2.394 euro neertellen. Toch houdt dat kale mannen blijkbaar niet tegen, want de aanvragen stegen het afgelopen jaar met 20 procent. (lbs)