Doe de test: zal hij goed zijn in bed?

doorTine Kintaertop 01/07/2014

Goed nieuws, dames! Mannen zijn doorzichtiger als je denkt, en aan de hand van zijn lichaamstaal kan je voorspellen of hij goed zal zijn in bed. Met deze handleiding kom je nooit meer voor nachtelijke verrassingen te staan.

Mannen weten dat een beetje mysterie zeer aantrekkelijk is, maar soms willen we op voorhand weten welk vlees we in de kuip hebben. Tracey Cox, schrijfster en seksgoeroe bij uitstek, helpt ons hierbij. Ze analyseerde de eigenschappen van de man en voorspelt zo hoe hij het aanpakt tussen de lakens.

Geef die vent een kans als hij...

... op zijn nagels bijt. Volgens Tracey zijn nagelbijters mensen die zichzelf tot het uiterste drijven om hun doel te behalen, vandaar de stressvolle zenuwtrek. Ze zijn niet bang om grenzen te verleggen en ergens tijd in te steken, wat zich kan vertalen naar een passionele lover in bed.

... een hond heeft. Mensen met een hond zijn het gewoon van de noden van iemand anders voor te laten gaan. Geen egoïst dus tussen de lakens. Daarnaast zijn ze ook niet bang van wat lichaamssappen of haar in bed.

... een sierlijk handschrift heeft. Volgens schriftspecialisten hebben mannen die bijvoorbeeld een 'y' met een sierlijke krul neerpennen een hoog libido en heel veel verbeeldingskracht. Waar wacht je nog op?

... lekker ruikt. Geur is een belangrijke indicator voor aantrekkingskracht. Hoe beter hij volgens jou ruikt, hoe meer kans dat jullie genetisch compatibel zijn.

... recht staat. En dan hebben we het over zijn houding. Mannen met een rechte rug en een ingetrokken buik, hebben een gezonde dosis zelfvertrouwen en zijn het gewend van wat moeite te doen.

... met zichzelf kan lachen. Wie zichzelf niet al te serieus neemt, belooft een ontspannen en attente minnaar in bed te zijn.

... meerdere talen spreekt. Talen vereisen intelligentie, inzet en geduld. Precies wat je zoekt in een bedpartner.

... met zijn handen praat. Mannen die met veel gebaren een verhaal vertellen, beloven creatieve minnaars te zijn met veel verbeeldingskracht.

Denk twee keer na als hij...

... agressief rijgedrag vertoont. Als hij al niet kalm en geduldig kan zijn achter het stuur, wat moet dat dan zijn in de slaapkamer? Maar ook bij te voorzichtige, trage bestuurders denk je beter nog eens na. We willen wel wat actie ook, niet? Snelheid op de weg kan dan wel weer passionele en wilde seks voorspellen.

... een vaste routine heeft. Als hij panikeert als zijn schema wordt omgegooid, is de kans groot dat hij voorspelbaar zal zijn. Flexibiliteit - letterlijk en figuurlijk - is niet erg waarschijnlijk.

... sterk aan zijn vrienden hangt. Als hij niet met jou durft te praten zonder zijn 'wingman', zal hij later op de avond waarschijnlijk ook geen avonturier zijn. Hij zal eerder naar jou kijken om de leiding te nemen. Wat natuurlijk niet slecht hoeft te zijn.