Geen zin in seks? Dit zijn zalige alternatieven

doorLynn Formesynop 27/03/2014

We hebben nu eenmaal niet altijd evenveel zin in seks en daar is helemaal niets mis mee. Fysieke klachten, kopzorgen, stress, ... wat de reden ook mag zijn, als koppel kan je nog op heel veel andere manieren van elkaar genieten. Ontdek hier alvast enkele heerlijke alternatieven.

* Samen onder water *
Niets zo leuk als elkaars lichaam verkennen met schuimende, lekker geurende zeep. Laat ook je hoofd en haren intens masseren en geef je partner diezelfde relaxerende ervaring. Douche of bad, zolang er maar een full body inwrijfsessie met bodylotion op volgt.

* Tintelingen *
Geen zin een wasritueel, maar wel in een hoofdmassage? Haal dan de Tingler (zie foto) in huis...tintelingen en een lichaam vol kippenvel gegarandeerd.

* Intens knuffelen *
Elkaar knuffelen is veel meer dan een passieve activiteit voor na het vrijen. Je kan het beter zien als een intieme daad waar je met je hele lijf van kan genieten. Kruip lekker knus bij elkaar met vervlochten ledematen en ontspan.

* Zoete zonde *
Verwen elkaar met een zalige zoete zonde. Je partner zijn of haar favoriete dessertje (plagerig) voederen kan best gezellig zijn.

* Slow *
Grabbel je wederhelft vast voor een spontane, intieme dans op eender welk plakkerig, romantisch liedje, liefst nog in het midden van de keuken. Geef elkaars handen de ruimte om te voelen en te glijden.

* Vingertoppen *
Nog een manier om zalig te ontspannen is met je vingertoppen (en/of nagels) door elkaars haren en op de huid (hals, rug, bovenarmen, handpalmen, polsen, ...) te strelen. Ook lieve kusjes zijn uiteraard niet uitgesloten.

Geef elkaar tintelingen met een hoofdmassage.