Hoera krokusvakantie tip 3: Krokuskriebels in meer dan honderd Vlaamse en Brusselse musea

doorBirte Govartsop 13/02/2018

Tijdens de krokusvakantie serveren we je elke dag een leuke doetip. Vandaag op het programma: de negende editie van Krokuskriebels.

Al voor de negende keer gooien meer dan honderd musea in Vlaanderen en Brussel tijdens de krokusvakantie de deuren wagenwijd open voor gezinnen met jonge kinderen. In samenwerking met de Gezinsbond organiseren ze activiteiten op maat van baby's, peuters, kleuters en zes- tot twaalfjarigen, zoals uitdagende rondleidingen, creatieve workshops en spannende zoektochten.

Onder de deelnemende musea ook heel wat grote namen zoals de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten in Brussel en Antwerpen, het M-Museum in Leuven, het S.M.A.K in Gent en het Modemuseum in Hasselt.

Voor elk wat wils dus!

PRAKTISCH:

Meer info op www.krokuskriebels.be.

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy – en cookieverklaring aangepast. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy –en cookieverklaring gelezen te hebben.