Lekkers uit de brooddoos: Toast met geitenkaas en granaatappel

doorValérie Wautersop 12/09/2017

Nu het nieuwe schooljaar weer is begonnen start ook de zoektocht naar originele boterhamrecepten voor in de brooddoos. Dit is één van de favoriete boterhammetjes van Olivia Borlée, Olympisch kampioene en designer.

Dit heb je nodig:

  • 2 sneetjes Biaform multicereal met lijnzaad & zonnepit
  • 2 geitenkaasrolletjes
  • Een granaatappel
  • Pijnboompitten
  • Rucola
  • Zachte paprikapeper

Zo ga je aan de slag:

  1. Verwarm de oven voor op 180° en rooster het brood lichtjes.
  2. Beleg elke toast met enkele sneetjes geitenkaas. Zet terug 4 à 5 minuten in de oven.
  3. Haal ondertussen de pitten uit de granaatappel.
  4. Neem de toast met geitenkaas weer uit de oven. Strooi er de granaatappelpitten en de in de pan geroosterde pijnboompitten over.
  5. Kruid naar smaak en versier met enkele blaadjes rucola.

Dit is een recept van biaform.