Na 136 dates heeft ze nog altijd de liefde niet gevonden

doorRedactieop 08/05/2015
Belinda Stuckey

Belinda Stuckey heeft geen probleem met het vinden van dates, maar een tweede date met iemand scoren, is duidelijk een ander paar mouwen. "Ofwel vindt hij mij niet leuk en ik hem wel, of vice versa, maar ik geef niet op", zegt ze.

De 35-jarige lerares uit Sydney registreerde zich in 2013 op de datingsite eHarmony, waar ze ondertussen al meer dan 4.700 'matches' vond. Sindsdien heeft ze al 136 dates gehad, maar ze wacht nog altijd op die tweede date met iemand waarmee het echt klikt.

Nadat ze drie jaar single was geweest, besloot Belinda een partner te vinden via het internet. Haar profiel op eHarmony is met ongeveer 10 matches per dag een van de populairste op de site. Volgens Belinda is haar profiel zo populair, omdat ze 100 procent eerlijk is: "Het heeft geen zin om je anders voor te doen dan je bent, het is belangrijk om duidelijk te malen wie je bent en wat je doel is", vertelt ze aan Daily Mail Australia.

Hoewel geen enkele van haar 136 eerste dates echt rampzalig was, heeft er geen enkele geleid tot een tweede date. Na elke date stelt ze zichzelf de volgende vragen: "Heb ik iets verkeerd gedaan? Wat kan er beter in het vervolg?" En ondanks alles geeft Belinda niet op: "Je moet een dik vel hebben en alles met een korrel zout nemen", relativeert ze.

Hopelijk ontmoet Belinda ooit haar prins op het witte paard. En wie weet is haar 137e date wel een succes.

Belinda wacht nog altijd op chemie tussen haar en een date.