Pittige technieken om jezelf als vrouw te plezieren

doorLynn Formesynop 30/04/2013

Elke vrouw houdt er zo haar eigen trucjes op na om een tenenkrullend orgasme te bereiken. Ontdek hier een aantal pittige technieken die je misschien nog nooit geprobeerd hebt.

Eerst en vooral is het mooi meegenomen te vertoeven in een sfeer die je meteen in de stemming brengt. Een aangenaam aroma en wat sfeerverlichting, meer heb je eigenlijk niet nodig. Je kan natuurlijk altijd eerst knabbelen op wat donkere chocolade of een glaasje bubbels drinken, zolang het maar meer prikkelt dan alleen je smaakpapillen. Wie van muziek geniet, kan ook altijd een ontspannende playlist selecteren.

1. Buiten de zone
Opwinding is de sleutel tot een geslaagd orgasme. Om meer kracht te geven aan je climax kan je starten met een soort voorspel op zelfbevrediging. Plaag jezelf door te focussen op alles behalve je meest erogene zone. Denk maar aan je borsten, de binnenkant van je dijen, je hals, ... Streel jezelf 10 tot 20 minuutjes en schuif daarna op naar nog prikkelendere lichaamsdelen zoals je tepels. Zet de pret vervolgens verder met bijvoorbeeld slechts één enkele vinger.

2. Eén enkele vinger
Dit is op zich een gemakkelijke techniek: het zit allemaal in één enkele vinger. Ga op je rug liggen in een comfortabele positie en focus op je clitoris. Het draait eigenlijk puur rond subtiliteit. Meer dan gewoon aanraken of wrijven, mik je op minimaal contact, alsof je er met een veertje over zou strelen.

Ga met je vinger van de ene kant naar de andere, zodat je eigenlijk nooit je hele clitoris aanraakt. Zorg voor piepkleine, bijna vibrerende bewegingen in plaats van brute wrijving. Om er alles uit te halen, streef je best naar een mooie 15 minuten. Met deze techniek vertoef je continu op de rand van orgasme, met prikkelende pieken en dalen om uiteindelijk een intense climax te ervaren.

3. Steel de show
Een laatste techniek kan ook je partner de nodige pret bezorgen, aangezien we best visueel zijn ingesteld. Steel tijdens het voorspel de show door een demonstratie te geven van wat jij het liefste voelt. Er hoeft geen drama aan te pas te komen. Overdreven scenario's met vuile praat en luid gekreun laat je misschien best over aan gedreven pornoactrices. Focus liever gewoon op jezelf plezieren. Succes én een opgewonden partner gegarandeerd.