Schouders recht: in deze kleding zal je niet slungelen

doorLynn Formesynop 15/01/2014
Up T-shirt.

Wie dag in, dag uit heel wat uren op een stoel spendeert, zal ongetwijfeld niet altijd evenveel aandacht besteden aan een gezonde lichaamshouding. Voor je het weet, ben je aan het slungelen boven je toetsenbord of hang je onderuitgezakt in jouw bureaustoel. Met de Up T-shirt wil het Parijse UpCouture je op een modebewuste manier recht houden, zodat je een hele dag door elegant kan zitten en bewegen.

Hoewel de reclamecampagne van UpCouture Paris vooral lijkt te draaien rond het esthetische aspect van mooi rechtop zitten en bewegen, kan de Up T-shirt je ook verlossen van spanningspijn 'rug, nek en/of schouders) die je krijgt door te slungelen.

Dankzij krachtige elastische banden in de - naar verluidt - comfortabele kledingstukken uit organisch katoen, blijven je schouders mooi recht, wat volgens de makers resulteert in een "aantrekkelijkere lichaamshouding". Het prijskaartje van deze ergonomische kleding bedraagt net geen 150 euro. "Niet goedkoop, maar wel economischer dan regelmatige bezoekjes aan de kine of de kraker", luidt het oordeel online.

Wie meer informatie wil over de Up T-shirt, kan hier terecht.