'Serieminnares' trots op vijftig affaires: "Ik kick op getrouwde mannen"

doorKristien Gijbels Moratoop 10/06/2012

Echtbreeksters zijn doorgaans niet trots op hun daden, al zeker niet wanneer ze meer dan vijftig huwelijken kapotmaakten. Maar dat geldt niet voor Karen Marley, die is apetrots is op haar affaires. Sterker: ze heeft zichzelf ooit plechtig voorgenomen om enkel met getrouwde mannen relaties aan te knopen.

De 45-jarige 'serieminnares', die - weinig verrassend - zelf een huwelijk op de klippen zag lopen, vindt dat niets haar verweten kan worden: "Getrouwde mannen zijn beter getraind", legt Marley uit. "Hun vrouwen hebben de scherpe kantjes er al afgehaald, dus weten ze hoe ze zich in het bijzijn van een vrouw moeten gedragen."

"Ik heb geleerd dat een vrijgezelle veertiger niet zomaar single is, daar is altijd een reden voor", vertelt de rondborstige blondine uit het Engelse North Yorkshire. "Ofwel kent hij niets van sociale etiquette, ofwel is hij een player, op zoek naar zijn volgende bedpartner."

Trouwring = afrodisiacum
Marley geeft zelfs toe dat een trouwring voor haar werkt als een "afrodisiacum". Nog opmerkelijker, is dat ze zichzelf niet ziet als "de andere vrouw". "Dat zijn de echtgenotes. Ze mogen juist blij zijn dat hun mannen het met mij doen, en niet met één of andere vrouw die uit is op een vaste relatie."

"Ik ben de perfecte minnares. Ik zal hen nooit vragen om hun echtgenotes  te verlaten voor mij. Dat doen de meeste minnaressen, maar ik niet. Als ik dat toch zou doen, dan zouden ze dat bij elke ruzie aanhalen: 'Weet je wat ik voor jou heb opgegeven?' Nee, daar wil ik nooit of te nimmer deel van uitmaken", aldus Marley.

Even lenen
"Ik wil geen echtgenoten stelen, maar ik wil ze wel voor een tijdje lenen. Ik weet dat sommige vrouwen mij daardoor haten. Ik verleid niet, ik word verleid. Ik ben geen gemene minnares of een echtbreekster."

Karen zegt dat ze op IllicitEncounters.com actief op zoek is naar "mannen met ringen rond hun vingers". De datingsite omschrijft zichzelf als "een discrete en betrouwbare buitenechtelijke datingservice voor zowel vrouwen als mannen."

Niet opdringen
Marley laat zich niet graag - maar vooral niet gemakkelijk - betrappen: "Ik weet hoe ik mij moet gedragen als minnares, en dan heb ik het nu niet alleen over wat er in de slaapkamer gebeurt. Ik zal nooit één van mijn minnaars in het weekend of om 2 uur 's nachts opbellen, want dan moeten ze tijd doorbrengen met hun gezin. Ik lig er echt niet van wakker dat ik Valentijn, Pasen en Kerstmis alleen moet vieren, hoor."

Wat ze doet als ze dan toch betrapt wordt? "Dan ontken ik, want anders zou dat echt wel wreed zijn." Toch kent Karen haar grenzen: "Ik zou nooit met de mannen van mijn vriendinnen aanpappen."