Tinder beu? Deze alternatieven helpen je ook aan een afspraakje

doorSophie Vereyckenop 03/06/2016

Ondertussen hebben we allemaal al zo veel naar links (en af en toe naar rechts) geswiped dat we stilaan wel uitgetinderd zijn. Maar ben je nog niet klaar met het verkennen van het marktaanbod? Dan zijn deze apps een waardig alternatief.

Op zoek naar iemand met wie je dat nieuwe restaurant in de buurt eens kan uitproberen? Of wil je een partner die dezelfde roots heeft als jij? Of ben je benieuwd wie die leuke jongen is die altijd bij jou op de bus zit? Dan is Happn dé app die je nu moet installeren. Met de applicatie krijg je een overzicht van de personen bij wie je in de buurt geweest bent (binnen een straal van 250 meter). Ziet er iemand tussen die je wel aanspreekt? Dan like je de foto. Is de interesse wederzijds? Dan krijg je een melding en kunnen jullie aan het chatten slaan.

Beschikbaar voor Android en iOS.

Als je het maar eng vindt om met iemand af te spreken die je nog nooit in het echt gezien hebt, kan je terecht op Klique. In plaats van een één op één date, spreek je met potentiële dates af in groep (vrienden meenemen mag altijd). Bovendien heb je zo altijd iemand bij je wanneer het echt niet blijkt te klikken.

Beschikbaar voor Android en iOS.

Vraag je je soms af of je ooit wel even veel van iemand kan houden als van je trouwe viervoeter? Het antwoord op die vraag moeten we helaas schuldig blijven, maar je kan wel iemand ontmoeten die er hetzelfde over denkt. Op Bark 'N Borrow vind je immers alleen maar kandidaten met een even grote liefde voor honden. Als dat geen mooie gemeenschappelijke interesse is?

Beschikbaar voor iOS.