Wat er door ons hoofd raast bij de eerste vrijpartij

doorRedactieop 08/05/2014

Heb je je ooit afgevraagd wat je partner doet en denkt wanneer hij je voor het eerst naakt ziet? Volgens seksexperte Tracey Cox razen dezelfde gedachten bij heel wat mensen door het hoofd. Ontdek hier de verschillen tussen man en vrouw

Wat een man doet en denkt:

* Yes, Ik ga seks hebben
Op het moment dat je als naakte vrouw voor hem gaat staan, denkt hij waarschijnlijk als eerste aan de mogelijke gevolgen. Die lijken helemaal nog niet zo slecht te zijn. Dit leuke gevoel wordt echter al snel overgenomen door een niet zo prettige gedachte...

* Grootte
De volgende vraag dat een man zich stelt is: 'is mijn penis groot genoeg?' In tegenstelling tot vrouwen, verraden de mannelijke geslachtsdelen al veel op het eerste zicht. Daarom zouden mannen koortsachtig op zoek zijn naar expressies op het gezicht van hun partner. Hij wil daarbij weten of hij de verwachtingen kan inlossen. Zijn volgende reactie is dan ook eerder paniekerig.

* Faalangst
De eerste keer seks betekent voor veel mannen toch heel wat druk: vrouwen kunnen hun genot nog faken, maar venten moeten toch hun gereedschap echt in werking krijgen. De druk ligt dus bij hem.

* Borsten
Na de eerste schichtige gedachten, kunnen mannen wat genieten van het uitzicht. De eerste plaats waar zijn ogen hoogstwaarschijnlijk stoppen? Bij de borsten. Een misschien wat 'angstig' moment vrouwen, nu die voorgevormde BH verdwenen is.

* Verder gluren
Na de borsten te hebben bekeken, is nu de schaamstreek aan de beurt. Een man zal waarschijnlijk meteen laten merken wat hij van het geschoren, getrimde of speciaal geknipte schaamhaar vindt.

* Zelfzekerheid
Als je als vrouw je ene arm gebruikt om je borsten te bedekken en de andere rond je middel slaat, denkt een man dat hij vrij standaard seks zal ervaren. Vrouwen die mooi rechtop staan en hun schaamte overwinnen, ogen nog tien keer aantrekkelijker dan ze zelf denken.


Wat een vrouw doet en denkt:


* Full body check
Vrouwen letten minder op specifieke details en scannen eerder het hele lichaam. Ze beginnen bij de borstkast, letten even op de buik(spieren), blijven kort hangen bij het middel maar vergeten ook zeker de benen niet.

* Penis
Natuurlijk zijn vrouwen van nature ook nieuwsgierige wezens en zullen ze het mannelijke pronkstuk niet overslaan. Toch schrikken vrouwen even wanneer ze een grote penis zien. Het is niet altijd waar dat vrouwen graag vrijen met grootgeschapen mannen. Dat kan erg oncomfortabel en pijnlijk zijn.

* Erectie
Vervolgens gaan vrouwen op zoek naar de erectie. Als mannen nog niet meteen opgewonden zijn en nog geen erectie hebben, denken vrouwen vaak dat hun schuld is. Stel haar als man gerust dat het soms wat langer duurt en probeer elkaar nog wat extra uit te dagen.

* Reactie
Daarna kijken dames naar de mannelijke reactie over hun lichaam. Dit baart vrouwen eigenlijk het meeste zorgen. Waar ze op hopen? Dat mannen hun hele lichaam afloeren en een plagende blik opzetten.