Wat mannen áltijd merken tijdens de seks

doorTine Kintaertop 24/12/2014

Als het over littekens, ingegroeide haartjes, droge ellebogen of afbladerende nagellak gaat, hebben mannen het hoogstwaarschijnlijk niet gezien tijdens de seks. Waar mannen wél op letten, zijn aanwijzingen dat jij je aan het amuseren bent. Deze dingen merken ze gegarandeerd op:

Initiatief:
Ben je actief bezig of laat je je partner al het werk doen? Als je er maar wat stilletjes bijligt in bed, zal je man het merken. Het geeft de indruk dat je niet echt geïnteresseerd bent in zijn amoureuze acties, en maakt hem onzeker. Hier en daar een riem losmaken, of letterlijk de bovenhand nemen, kan wonderen doen.

Je ogen:
Waar je naar kijkt tijdens de seks, is een belangrijke aanwijzing voor mannen. Diep in hun ogen kijken, of hun lichaam prijzen, zijn goede opties. Naar beneden kijken geeft dan weer de indruk dat je niet zeker van je stuk bent, of van hem. Naar de muur of het plafond staren geeft verveling weer, en naar je eigen lichaam kijken kan dan weer op onzekerheid wijzen.

Waxen en lingerie:
Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur, en je intieme kapsel is heel persoonlijk. Maar een man zal het meteen merken als je je laten waxen hebt, en al helemaal als je een nieuw setje hebt aangetrokken. Het toont dat je het moment hebt voorbereid, en plezier hebt in seks.

Je adem:
Je partner zal het merken als je adem niet heel fris ruikt, maar daar hebben we het hier niet over. Het gaat meer over hoe je adem klinkt. Is die wat zwaarder dan anders? En is je stem wat dieper? Het zijn allemaal tekenen dat je je opgewonden voelt.

Hoe je beweegt:
Wie houterig en stijf beweegt, geeft het sensuele moment vaak een deuk. Mannen gaan zich dan afvragen of je je onzeker voelt, en of je wel zin hebt in de seks. Ze willen je voelen bewegen tegen hun lichaam, om er zo zeker van te zijn dat je plezier hebt in het moment.