Je eigen lichaam beminnen, dat is wat iedere vrouw zichzelf zou moeten gunnen. Goed Gevoel brengt je in hogere sferen met de Pleasure bag: een schattige vibrator, vaginaballetjes, kietelveertje en glijmiddel, verzameld in een handig bewaartasje. Een tasje vol zinnenprikkelend plezier, voor slechts € 9,90 extra bij Goed Gevoel.

voor maar € 9,90 extra
Wat zit er in het tasje?
Glijmiddel - <span>Aloë Vera</span>

Glijmiddel - Aloë Vera

Sommige vrouwen hebben tijdens een intiem moment vaak last van ongemak en een droog of branderig gevoel. Daarom is glijmiddel het perfecte hulpmiddeltje om jouw intieme zone te hydrateren en te stimuleren. Het bevat Aloë Vera die bekend staat om zijn verkoelende werking, rekening houdend met de natuurlijke PH-waarde van de vagina. Dit glijmiddel is op waterbasis en dus veilig voor gebruik in combinatie met speeltjes en condooms.

Minivibrator

Minivibrator

Klein maar krachtig. Soms hoeft het niet meer te zijn. Deze kleine verwenner is handig én discreet om overal mee te nemen (werkt op batterij).

Kietelveertje

Kietelveertje

Een kietelveertje geeft je dat extra tikkeltje genot. Een onmisbaar accessoire in je nachtkastje voor een sensueel spel.

Vaginaballetjes

Vaginaballetjes

De vaginale balletjes hebben twee functies. Enerzijds wekken ze lust op door je de nodige stimulatie te geven. Anderzijds zorgen ze ook voor de nodige training van je bekkenbodemspieren. De balletjes zijn aan elkaar verbonden door een touwtje en kunnen makkelijk verwijderd worden.

soloseks-enquête

Drie keer per week, drie keer per maand, in missionarishouding of soixante-neuf: er staan bibliotheken vol over hoe we ‘het’ doen. Over die andere vorm van seks blijft het verdacht stil: voor 64% van de Vlaamse vrouwen blijft soloseks taboe. Terwijl drie op de vier het wel doen.

Met reden: ‘Wie masturbeert, werkt aan haar gezondheid’, stelt seksuologe Chloé De Bie. Hoog tijd dus om erover te spreken. Hier alvast een paar opmerkelijke resultaten van het onderzoek:

Dit lees je allemaal in het nieuwe nummer van Goed Gevoel
Dit lees je allemaal in het nieuwe nummer van Goed Gevoel
  • De resultaten van onze soloseksenquête
  • Mondmaskerbeauty - hoe vermijd je huidirritatie
  • Een kijkje in het tienerbrein - 7 eyeopeners voor ouders
  • Intermittent fasting - een nieuwe gezonde manier van leven?
  • Vrouwen zijn écht het sterke geslacht! - wij zochten uit waarom
  • Sportproof met Sandra Bekkari - Licht eten voor je gaat bewegen
  • … en nog zoveel meer