Slapen is zo ontzettend belangrijk. Een goede nachtrust vormt letterlijk het fundament van een gezond en gelukkig leven.

Een goede nachtrust kunnen we in deze donkere periode wel allemaal gebruiken.
Bij dit Goed Gevoel-nummer trakteren we je op de luxe Bonjour-Bonsoir Slaapbox van RainPharma.
Ontdek de all-in-one nachtcrème Clever Night Remedy, de douchegels Bonjour Therapy en Bonsoir Therapy, oordopjes en het luxe oogmasker. Wedden dat je slaapt als in een sprookje van Duizend-en-een-nacht? Geniet en verzorg je lichaam met de wonderlijke rijkdom van de natuur. Slapen was nog nooit zo makkelijk!

Wat zit er in de Bonjour-Bonsoir Slaapbox?

Bonjour Therapy douchegel (60 ml)

Deze premium douchegel zorgt ervoor dat je de dag vol energie kan aanvatten. De kostbare blend van essentiële oliën wordt gewaardeerd om hun stimulerende en opbeurende eigenschappen. Het geeft je ’s morgens de frisse, energieke start die je nodig hebt.

Clever Night Remedy (10 ml)

Clever Night Remedy is de ultieme verjongingsformule. Deze all-in-one nachtverzorging, op basis van plantaardige ingrediënten, heeft een ultieme anti-aging formule en is een revolutie in cosmetica. Deze all-in-one nachtverzorging laat je huid al vanaf de eerste toepassing zijdezacht en jong aanvoelen. Geen wonder dat Clever Night Remedy eerder dit jaar een Belgian Beauty Award in de wacht sleepte.

Bonsoir Therapy douchegel (60 ml)

De premium douchegel zorgt ervoor dat je een drukke dag in harmonie kan afsluiten. De kostbare blend van essentiële oliën staan bekend om hun verwarmende en kalmerende eigenschappen. Het wast de dag van je af en wikkelt je ‘s avonds in een streelzachte harmonieuze rust.

Oogmasker

Glamoureus naar dromenland. Met een oogmasker kom je na een lange vlucht fris en stralend aan op je bestemming. Ook tijdens je verblijf komt dit zachte oogmasker met luxueuze marmerprint van pas. Zelfs als je hotelkamer niet goed verduisterd is, geniet je van een deugddoende nachtrust.

Oordopjes

Jouw garantie op een goede nachtrust. Oordopjes lijken op het eerste zicht een klein detail, maar ze kunnen een wereld van verschil betekenen. Deze zwarte oordoppen zijn gemaakt uit een zacht, hypoallergeen en huidvriendelijk materiaal. Ze voelen comfortabel aan en vormen zich perfect naar de gehoorgang. Jouw garantie op een rustige nacht, in een handig klein doosje.

Dit lees je allemaal in het nieuwe nummer van Goed Gevoel
Dit lees je allemaal in het nieuwe nummer van Goed Gevoel
  • Eindelijk slapen - tips om je vredig de nacht door te helpen
  • Luister naar je stem - en leer ze gebruiken
  • Ik ben zo eenzaam met jou - opnieuw verbinden met je partner
  • Verwen jezelf (gezond) - gezonde guilty pleasures
  • Warm winterkamperen - even eropuit na de lockdown?
  • … en nog zoveel meer