Voor beginners én gevorderden

Telkens op een unieke locatie

Met professionele begeleiding

Yoga Deluxe, een unieke ervaring

Goed Gevoel organiseert op regelmatige tijdstippen yogasessies voor jong en oud, beginner of gevorderde, met net dat ietsje meer. We gaan telkens op zoek naar een bijzondere locatie waar de beleving des te groter is. Kom genieten van een unieke omgeving, leer nieuwe mensen kennen en maak er een sfeervolle avond van samen met vrienden en vriendinnen. Zeker het ontdekken waard!

Vorige sessies

Sessie 11: Yoga op het strand van Oostende

 

Yoga op vrijdag 20 juli mee op het strand van Oostende, vlak naast het Q Beach House. Een ontspannende yogasessie met Nina De Man op deze unieke locatie. Een mooie start van je dag.

Sessie 9: Vlaams Parlement

Yoga in het Vlaams Parlement in Brussel? Dat is een perfecte combinatie van heerlijk ontspannen én genieten van een yogasessie in een unieke setting.

Yoga op donderdagavond 8 maart met ons mee, samen met Nina de Man, en krijg een privérondleiding waarbij het thema van internationale vrouwendag en de rol van de vrouw binnen het politiek milieu centraal zal staan. Nadien genieten we samen na met een heerlijke thee en knapperig lekkers.

Sessie 8: Engelenburcht Tildonk

Yoga in de Engelenburcht te Tildonk? Dat is een perfecte combinatie van heerlijk ontspannen én een unieke kijk in deze prachtige kloosterkerk.

Yoga op zondag 28 januari mee en krijg een privé-rondleiding doorheen de rijke geschiedenis van de Engelenburcht. Nadien genieten we samen na met een heerlijke thee en knapperig lekkers.

Bestel nu je tickets voor de 11de yogasessie aan het Q Beach House

Op 20 juli is het weer zover! Kijk uit over de srandvlakte, adem frisse zeelucht in en geniet  van een ontspannende yogasessie op het strand van Oostende.

> BESTEL NU JE TICKETS

Timing Q Beach House

08u00

Verwelkoming door Goed Gevoel met koffie of thee

9u00

Yoga

10u00

Traktatie aan de bar